AKTUELNO

Ovaj plan mu se ne dopada!

Milica Kemez i Bora Santana posvađali su se u dnevnoj sobi, nakon što je Milica želela da zna da li će njih dvoje živeti zajedno kada izađu iz "Zadruge". U sve su umešani bili i ostali zadrugari koji su se našli na roze sofi.

Čovek neće da živi zajedno s tobom! - vikao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Izvređao me ovde, ukanalio, folirant... Folirant prve klase. Mrzi me ovde, misli da sam mu ja kriva za sve. Mrzi me zbog njegovih izgubljenih honorara... Sto puta sam bila na ulici, nemam problem s ulicom, nemam problem s nulom - rekla je Milica.
Gde da te vodim budaletino, kod mame u grob? Burazer mi je u stanu, drugi burazer, došao ćale... Svi su u jednom stanu. Gde da te stavim? Neću da izdajem stan! Možda mi braća ne rade, možda ne radi niko... Otkud znam. Možda rade svi, možda imamo kuću novu, možda je brat kupio stan. Ne znam ništa - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Pričaš mi ovde šlagere. Samo sam želela potvrdu da me voliš, ne voliš me! - rekla je Milica.
Koje šlagere? Doći ćeš kod mene kući, nas ima 10, ako ti to nije problem, onda okej - govorio je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si ostala bez stana i sada ne biraš. Imaj malo ponosa! Čovek ti lepo kaže: "Nećemo živeti zajedno", shvati da je to tako sada! Neće da živi s tobom! Imaj malo ponosa - rekao je Mića.
Ko je bre ostao bez stana? Imam sestru! - rekla je Milica.
Nećemo živeti zajedno. Neću da te vodim prvi dan. Ne znam plan! Smiri se, bre, malo! U pojam si me ubila! - govorio je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Jao, Iva, ne s*ri... A ti ćeš kod Marinka - rekla je Milica Ivi koja se umešala u ovu svađu.
Vrati se onom dečku kog si ga ostavila - rekao je Bora, Milici.

Foto: TV Pink Printscreen

Čekaj me, molim te, u studiju. Ti si me ispratio, ti me sačekaj - obratila se Milica bivšem dečku.
Milice, vi niste zreli za brak! Vi niste zreli ni za druženje - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni pet meseci veze ovde i napolju je isto. Ja sam sa ženom non-stop napolju, možda sat, dva nismo zajedno - umešao se Edo.
Brate, ženim se - ironičan je bio Bora.
Meni je Bora pričao o braku, o deci... Ja sam rekla da ne priča o tome, o zajedničkom životu, o kućama... I onda je sad promenio priču i setio se brata kog nije video 20 godina - pričala je Milica.

Autor: S. K.

#Zadruga