AKTUELNO

Nova svađa!

Brendon je u nastavku večeri u studiju kod voditeljke Dušice Jakovljević pričao i o razgovoru koji su vodili Nikola Orozović i Drvo mudrosti. Tada je Orozović rekao kako ne bi voleo da se Brendon vrati u "Zadrugu".

Foto: TV Pink Printscreen

Radonić je tokom svog izlaganja ušao u žestoku svađu sa Filipom Reljićem i Ivanom Krunić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljudi treba da praštaju, a ne da se zatvaraju u svoje neke traume. Samo tako može da se napreduje u životu. Da je neki drugi zadrugar bio na njegovom mestu, to bi uradio, ali pošto je on, nisam se stvarno ponadao. Bio je jako drzak i bezobrazan prema meni - rekao je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Sigurno Orozoviću nije bilo prijatno dok ga je Brendon pratio. Brendone znamo šta si radio. Sam si rekao da je on bio tvoj produkt. Nemoj da me komentarišeš, gledaj tamo u stranu - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne znam šta ti hoćeš sada? Ti mene sad, kao, provociraš. Da li ti misliš da mene zanima tvoja rečenica? Ja tebe ne poznajem - rekao je Brendon, Filipu.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikola se borio s ovakvom spodobom od čoveka. To je mulj koji nas je snašao. Mislim da se Orozović izborio s njim, ali nijedan drugi muškarac ne bi tako reagovao - dodala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga