AKTUELNO

Haos u studiju!

Bane Čolak i Ivana Krunić nastavili su da se svađaju i u nastavku večerašnje emisije. Voditeljka Dušica Jakovljević rekla je da je u studiju sve vreme tokom puštenom priloga bilo veoma napeto, a zatim su Čolak i Krunićeva nastavili svoj rat i uživo u programu.

Foto: TV Pink Printscreen

Inače, Ivana i Bane su se posvađali zbog pretećih poruka koje dobila, a iza kojih smatra da stoji Čolak koji je to sve negirao.

Ja moram da kažem da nijednog momenta, otkako je krenuo prilog, nije bilo tišine u studiju. Bane i Ivana su u ozbiljnom ratu - rekla je voditeljka Dušica Jakovljević.

Foto: TV Pink Printscreen

Pošto se ovde iznose stvari koje su ozbiljne... Ivana je neko ko je spreman da iznese sve i uradi zbog svoje karijere - pričao je Bane.
Jao, Bože, to mi kaže Bane Čolak - rekla je Ivana.
Ivana je iznela da ja stojim iza tih nekih profila koji joj prete. Kada imaš dokaz, odeš u policiju... Pošto Ivana nije prijavila te prenje, nego poslala novinarima... - rekao je Bane, a Ivana ga je prekinula.
Ja se ne sprdam s policijom. Ja sam prijavila policiji ovo što se Filipu i meni desilo - govorila je Krunićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivana, došla si u emisiju sa mnom da se raspravljaš! Kačiš se samo na Baneta. Ta 4 meseca dok smo Ivana i ja bili zajedno, nigde me nije bilo. Meni nije žao ni što sam bio s njom, zato je i ne vređam - rekao je Bane.
Da mogu da vratim vreme sada, ne bih skidala bubicu, ali bih vodila računa šta pričam. Ja sam imala poverenja u tebe, ali sam se zeznula - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad pričamo o ljudima, koliko se sećam moja majka nijednu ružnu reč nije rekla, dok je njen otac mene gnusno vređao i u pozivu i kad je dolazio. Ja mogu i unuk i sin da mu budem. Vređao me je i govorio mi da sam slina - pričao je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

On je samo istinu rekao - rekla je Ivana.
Istinu da sam slina? - pitao je Bane.
Da - samouvereno mu je rekla Ivana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga