AKTUELNO

Nije ga štedela.

Bivši zadrugari Ivana Krunić, Bane Čolak i Filip Reljić, večerašnji gosti voditeljke Dušice Jakovljević, komentarisali su vezu Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša posle pogledanog snimka njihove skandalozne svađe.

Foto: TV Pink Printscreen

Možda je stvar u tome kad nekoga mnogo volimo, a posvađali smo se, jako nas nervira i imamo osećaj da biste ga zadavili. Ustvari ako nekog stvarno volite, ne želite da skloni. To se ne dešava samo u rijalitiju, nego i napolju, ali su oni javni, pa su oduđeni - rekla je Ivana.
Emocija između Maje i Janjuša se osećala od samog starta, to je ona čak i priznala. Ove situacije, ovakve reči između dvoje ljudi nisu u redu. Svi furamo priču dok ne vidimo da nas neće razotkriti - rekao je Filip Reljić.
Ego je bio kod nje, niko nije verovao šta ona može da uradi. Maja je na sve spremna, a mislim da Janjuš nju voli baš takvu ludu. Oni nisu sad srećni. Sad razmišljam da li Janjuš stvarno nije srećan, ili se vucara tako po dvoritšu da bi izazvao žrtvu. Treba da stane iza svojih postupaka. Maja je veći muškarac nego on. Kuka ceo dan kao baba neka, ne znam u kome želi da izazove sažaljenje - rekla je Krunićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja uopšte ne razmišljam tako, ne mislim da ni Janjuš ni Maja ne mogu da budu žrtve za sto života posle ovoga. Ne vidim dva dana da su vezali da su bili ok. Za mene to nije ljubav. Maja je lepa, atraktivna devojka, pala je na njegove fore, šarm, a on je kao svaki muškarac pao na njen fizički izgled. Te njihove konstante uvrede to nije ljubav, on razmišlja o supruzi, neće da stane iza svojih postupaka, glupo mu je da se ljubi - naveo je Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga