AKTUELNO

Da li ste očekivali ovo?

Sledeća tema na današnjem "Pretresu" bila je svađa Ive Grgurić i Filipa Đukića, koja se desila jer je Iva videla na Filipovim uspomenama da je gaćice koje je njoj poklonio nosio dok je bio intiman sa Milicom Kemez.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam nosila te gaćice koje mi je on poklonio. Onda sam videla da je nosio te gaćice kada je imao s*ks sa Milicom. Kad sam videla to, ja sam ih bacila. Verujem da on ne gleda na takve stvari - rekla je Iva.
A to što je imao pet devojaka posle mene to ništa - dobacila je Milica.
Ja sam Ivi rekao da mi se ona nije desila, ko zna šta bih radio ovde. To je obostrano. Da nisam hteo da prihvatim, džabe bi me ona menjala - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Ta emocija nas je oboje promenila. Znam kakav je kad ne pije, to je za njegovo dobro. I on je meni davao dobre savete. Možda sam rekla Ani u nekoj ljutnji da ne bih bila sa njim napolju. A ja to i njemu kažem - navela je Grgurićeva.
Ona priča kao da sam samo ja zaljubljen, a nju kao boli k*rac - rekao je Đukić.
Ja ne želim napolju da imam nikakvu vezu, moram da se posvetim svojim stvarima. Kod nas je emocija i strast prevelika, kad izađemo videćemo, ići ćemo na neko putovanje - navela je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Veće su šanse da ne budemo zajedno nego da budemo, to je realno. Samo zbog te udaljenosti i druge države. Ona prvo mora da vidi šta će i kako će, ja ovde imam posao - istakao je Đukić.
Ako je ljubav prava prevrćeš nebo i zemlju - rekla je Šopićeva.
Ja nemam taj luksuz da se selim u Zagreb, da spuštam glavu što nemam pare, ja bih voleo da sve to može - rekao je Filip.
Da li je veća tvoje ljubav prema Mariji Ani ili prema Ivi - upitao je voditelj.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim prema Ivi. Sa Marijom Anom je bila bolesna ljubav, možda sam se promenio. Nije ljubav svađa, pritisak... Juče je bilo u uspomenema slika sa bratom, pa sam plakao. Nemam više emocija prema Mariji Ani. Bilo bi mi drago da je srećna, da ima posla, i dečka, nemam razlog da je pljujem. Mi smo se svađali, ali bili smo zajedno. Ja sam ispao indijanac, ona me je lagala da je bila sa mojim drugom, koliko smo se voleli, postojala je mržnja i bes. To je bilo od ljubavi do mržnje - rekao je Đukić.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga