AKTUELNO

Puca od nervoze.

Drvo mudrosti je ove noći posle izbacivanja pozvalo Maju Marinković i Marka Janjuševića Janjuša u Rajski vrt.

Maja je bila veoma raspoložena, dok se Janjušu nimalo nije išlo u Rajski vrt.

Foto: TV Pink Printscreen

Neraspoložen sam, želim što pre da izađem, znam šta me čeka i samo o tome razmišljam - rekao je Janjuš.
Ja sam raspoložena jer se bliži kraj, dugo smo to čekali, spustile su se strasti, ne svađamo se... Znam da mu je teško - rekla je Maja.
Iskreno, nije ovo lako izdržati. Pobedio sam izgleda sam sebe. Nisam se pozdravio sa Anom, spuštam tenziju, gospođa je rekla da ne bi volela da se pozdravljamo - pričao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla sam da se normalno pozdravi, bez grljenja i poljubaca. Nisam mu zabranila, rekla sam da pruži ruku, on nije hteo da pravi tenziju. Ne volim jeftine provokacije, primetila sam to kad je rekla pre neki dan: "Breskvica nije hteo mene da navede". To je njen način provokacije, ja to ne volim, kad su videli da se ja pecam, ona je to namerno radila. Nisam htela da ulazim u raspravu sa njom. Da Janjušu nije stalo do mene, ne bi vodio računa o tom stvarima, da me ne voli, naravno da me ispoštovao i to cenim. Jer je on mogao da kaže, ne mogu ja njemu da zabranim. Nema potrebe za nekim poljupcima - pričala je Marinkovićeva.
Uf, ja ovo ne mogu da izdržim, ovo mi unosi nervozu, nemam ni cigaru. 10 meseci sam ovde, toliko sam problema sam napravio. Najviše razmišljam o susretu sa najbližima, o njihovim komentarima, znam da je loše, razmišljam o Kruni, o Eni, kako će taj naš susret da izgleda. Sigurno je Kruna ljuta, ne znam kako ću da izdržim. Rekao sam i Gagiju danas, treba preživeti taj prvi susret, nije ovo mali period, nisu male greške, ništa nije zaj*bancija. Ovi ljudi nemaju pojma šta su problemi, nisu svesni - pričao je bivši košarkaš.
Naravno da sam svesna da i mene čega razgovor, ne kao njega, ali to ne menja stvari. Ne mogu sebe da ubijam po ceo dan. Nisam ni vesela - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih sad produžio da budem ovde još godinu dana sam. Maja mi dosta odmaže, ali nema lošu nameru, ona hoće da me digne. Te njene ljubomorne scene su me dokrajčile - naveo je Janjuš.
Ja znam da ne umem umereno da reagujem, posvađamo se, onda se pomirimo jer se volimo, ali tako ja reagujem - rekla je Maja.
Je l' možeš da mi daš jednu kutiju cigara, nervozan sam kao leptir. Platiću 1.000 dinara. Platiću ti, vratiću ti - govorio je Janjušević.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga