AKTUELNO

Šok!

Ana Korać, Miroslava Simov i David Dragojević su u studiju kod voditeljke Dušice Jakovljević prokomentarisali i vezu Ivane Šopić i Stefana Karića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivana verovatno ne voli Ivu zbog Stefana, tako su počeli. Vidi se da su Ivana i Stefan zaljubljeni, baš se vidi da se vole. Ona je njega lagala, ne može da pređe preko nekih stvari, nije mu sve rekla i on se plaši da nešto ne sazna, vidi se da se boji da ne sazna još nešto. Ako je ljubav prava ništa ne može da ih poremeti. Ja sam sa Davidom imala haos prošle godine, pa nikada nije odustao, pobedili smo zbog te velike ljubavi - navela je Ana.
Treba tolerancije, ljubavi, treba nekad prećutati, možda bih joj nešto i prebacio, ali prećutim, dosta sam flegmatičan. Ako mislim da je glupava tema, prećutim - rekao je David.

Foto: TV Pink Printscreen

Izgleda da je Stefanov najveći problem Osman, šta mu on govori. Mi smo napolju videli sve što je Ivanu njemu prećutala, to je napolju sve bilo, to je postojalo. Osman je video, ali je posle promenio mišljenje - rekao je David.
Verovatno da je Osman napolju video nešto drugo... Osman je jedna ozbiljna glava, ništa nije prepustio slučaju, Ivana se grčevito bori, prešišala je tajming Baneta Čolaka kad hoće da se pomiri, otišla je na prako sedam sati. Bori se uzalud, ja Stefana znam malo duže, njegovi prijatelji znaju ljude. Osman je saznao nešto što ne da mu nije po volji, nije on taj tip, ali ovo prelazi neke granice, zato on tako reaguje. Stefan će još gore da reaguje, jer se on tamo dosta koči. Videćemo kad izađe, tu je društvo, pa trovači. Ti momci oko njega su slični njemu, a on je ovde kao devojčica. On jeste dobar momak - rekla je Miroslava.
I ja sam u našem odnosu nazivan devojčicom - dobacio je Dragojević.
Mislim da je Ivana trebalo ispod jorgana da mu kaže sve, ako joj je stalo, a ovako kad izađe, biće kasno - dodala je Tarina majka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga