AKTUELNO

Tu su i snimci s Kendijem. Pokajala se što nije slušala Miću!

Posle Gagijevih i Jeleninih, puštene su i uspomene Milice Kemez koja se pred današnju emisiju žalila Ivani Šopić kako nema kod koga da ode nakon "Zadruge", kao što ostali ukućani idu kod svojih roditelja. Tada je Milica pričala Ivani i o stiuaciji sa Filipom iz izolacije.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je ugledala svoje uspomene, Milica se obradovala i skočila. Ona je imala priliku da se priseti i dana koje je provodila sa Stefanom Kandićem Kendijem, što je Boru i te kako iznerviralo. Pušteni su i njeni dani iz izolacije sa Filipom Đukićem koje Iva Grgurić nije želea da gleda, pa je prekrila oči rukama. Na kaju su prikazani i dani ljubavi sa Borom Santanom.

Video: TV Pink

Tu su slike iz salona, sa Tanjom, sa drugaricama... Ovo ostalo je sve katastrofa. Kendi kada je priznao, kasno je bilo... To sa Filipom je blam, balmova, ali šta da se radi... To mi se nikada ranije nije desilo. Blam me je zbog toga, kajem se, ali šta da radim? Šta ja tu mogu? Ne mogu da izbrišem, ne mogu da promenim i to je to - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Baš su nam lepe slike (Borine i njene), drago mi je da sam videla sestru i moje dve sestre od tetke, tu je moja kuma... Slika bivših nema. Izvinjavma se Bori što je moroa da gleda ovo. Toliko o tome da sam ja nekoga silovala. To su stvano ružne stvari koje meni govore ovde. To mi je najveća greška u životu. Ja ne znam šta je Filip radio, nisam gledala TV otkako mi je otac umro. Slučajno sam znala za Filipa preko više devojke, ali nisam znala šta je radio. Bolje bih prošla da sam slušala Miću - dodala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma, super je ovo sve. Lepa je bila i sad je isto... Prelapa je. Meni ovo ništa nije strašno. Nisam menjao boje, nego sam nervozan već tri dana. Videli ste i sinoć šta je bilo - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam znala kakav je Filip pre bio. On je meni pričao šta je radio na Farmi, ja to ništa nisam znala. Ja sam njega prihvatila onakvog kakav jeste, ali kada vidim ove scene... Vidi se mnogo toga. Tu je i u gaćicama s ptičicama. Kada sam videla te gaće... Nije mi dobro... - rekla je Iva.
Ja sam Milici govorio na vreme, nije me slušala... Ja sam smatrao da Milici ovde nije bio potreban dečko, ona je imala tavku priču... Ljubav se desila... - pričao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se ovim putem izvinjavam Milici zbog one svađe od pre neki dan zbog sestre. Ja joj želim da nađe tu sreću - rekla je Jelena Pešić.
Mi smo malo zapostavili Milicu ovde - rekla je Mima, a Milica je u tom momentu počela da plače:

Foto: TV Pink Printscreen

Mene je sramota iskreno zbog svega što sam ovde uradila. Nisam to ja, nekako. Šta da radim? Nisam smela sebi da dozvolim neke stvari. Napolju nisam loša devojka, videli ste... Tu su tri sestre, normalne devojke. Krivo mi je što sam krenula tim lošim putem i što nije imao neko da mi skrene pažnju da ne radim neke stvari, da ne ponižavam sebe... Juče sam baš razmišljala: "J*bo te, svi se raduju, idu svojim kućama, a ja ne znam šta ću da radim" - govorila je Milica kroz suze.

Foto: TV Pink Printscreen

Njen boravak je ovde obeležila zaljubljenost prema Filipu Đukiću, mislim da i dalje možda ima tu zaljubljenost u Filipa i da je to od nje napravilo nekoga zbog kog smo svi mislili da je pun negativne energije - rekao je Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Već sam sto puta rekao da je to jedini potez zbog kog se kajem. Osećam se kao g*vno kada se pokrene ta tema. Ne kajem se što sam bio s njom, nego što sam to uradio na takav način. Nikada to nisam uradio, pogotovu ne na televiziji. Verujem da joj je i dalje teško kada se spomene ta tema. Ja da mogu da vratim vreme, promenio bih taj način na koji sam je ostavio. Osećam se kao g*vno - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga