AKTUELNO

Sinoć je bilo napeto!

Prošle noći bio je haos između Bore Santante, Milice Kemez, Jelene Pešić, Mensura Ajdarpašića i Mine Vrbaški. Sve se desilo tokom "Zadrugovizija - Karaoke obračuna", a o ovoj situaciji Mina, Mensur i Jelena pričali su danas popodne.

Foto: TV Pink Printscreen

Pi, kakvi su ljudi, brate, ne mogu da verujem... I oni su meni našli da kažu nešto. Jecka, platila si cenu druženja sa mnom. Ja im kažem i oni opet... Nikad ne niko u životu nije isponižavao tako. Prokuvao mi je mozak sinoć. Voleo sam ga stvarno, ne mrzim ga i sad, ali stvarno... Svašta je izgovorio. Ne mogu da verujem da su to njegove reči - rekao je Mensur.
Ja kada ti kažem da ništa ne treba da pričaš, ništa onda. Pametniji si kada ćutiš. Vidiš juče kakav si bio. Sinoć si me oduševio. Ti što si to s Milicom rasrpavljao, nema potrebe da Bora mene napada i vređa. Mene Bora najviše razočarao - pričala je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Skoro kada je bilo ono pismo kao zaslužuje pobedu, navodili Anabelu i njega - dodala je Mina.
Ja pogrešim napolju, mene prijatelje kritikuju, ali ostanu mi prijatelji... To je to. Od mene, smoje strane, nikada neće doživeti uvredu - rekao je Mensur.
Ako neko pogreši, pogreši... - dodao je Mensur.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga