AKTUELNO

Tenzija raste.

Zadrugari danas biraju ko po njihovom mišljenju nije zaslužio da ostane u kući.

Na red da iznese mišljenje stigla je i Mima Živković.

Orozović je meni simpatičan. On je dobar dečko, po meni on zaslužuje i ja mu čestitam. Po meni, osoba koja nema osećaj za druge ljude, preuzeli su je đavoli, prodala bi svoju porodicu. Pričam o Mini Vrbaški. Ima dvadeset godina, ali prezentuje toliko lošeg. Ona je takva, za nju nema nade da bude dobar čovek. Do nje ne dolaze reči. Ona je na mnogo lošem putu. Mislim da je Mina neko ko je stigao do ovde, a šalje lošu poruku. Ona je bukvalno prodala svoju porodicu - rekla je Mima.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi zaslužuju da budu do kraja. Lepi Mića je prešao igricu, i ne treba da bude ovde - rekao je Bora Santana.
Nikola Orozović, ti kao osoba nisi zaslužio da stigneš do finala. A kao rijaliti osoba si zaslužio, ja sam te doveo do ovde. Ti si sitna duša, rekao si da sam alav. Počinješ da me iritiraš, i tu počinje naš performans. Ti si ispao izuzetno loša osoba prema meni, ispao si nezahvalan. Tebi je smetalo što te ja branim od drugih ljudi. Tvoja pasivnost, neaktivnost, ti ne radiš ništa. Ne želim da se bavim tobom više, ali ponosim se na tebe kao na svoj produkt. Sitna si duša, ne znaš da budeš velikodušan. Na nivou si srednje škole, inteligentan si za matematiku, ali socijalna inteligencija ti je nula - rekao je Branislav Radonić Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je jedina neaktivna osoba, za koju ne znam šta radi jeste Orozović. Uvek je kratak, za rijaliti ništa nije dao osim što je iritirao Bredona. Mislim da si ostao ovde samo zbog Brendona - rekla je Jelena Pešić.
Treba da se otvori škola za rijaliti, Brendon bi bio profesor psihologije. Gagi se nije video dok nije Anabela došla. Kariću, ti si sve naplatio u poslednjih mesec dana. Zorica je isto podbacila ove sezone.

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: S.M.

#Zadruga