AKTUELNO

Haos u Beloj kući!

Gagi Đogani dobio je mogućnost da postavi nekome pitanje u ,,Igri istine", a uputio ga je bivšoj supruzi Anabeli Atijas.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako imaš nešto da kažeš, evo imaš priliku. Ona je danas nešto zapretila danas, stvarno Anabela, ako imaš još nešto da kažeš, reci? - upitao je Gagi.
Pričaju te neke laži, preuveličavaju. Da sam htela, mogla sam svaki dan, i bez Mirka, da pričam što mi duša hoće. Ukoliko budeš bezobrazan, kao što si danas bio, to je ucena. Jeste, ako je tebe naša ćerka da spustiš loptu, onda ne kažeš da ja tebe kanalim, ja ništa nisam slagala, ni preuveličala. Tvoj problem je što se predomisliš. Ja neću da se bavim time. Poenta priče danas, je što sam ti pokazala i dalje da mogu da pričam, ali nisam htela, zato što treba konačno da me ostaviš na miru. Svaki put kada me budeš potkačio kad danas, da ja nešto potenciram, da se Mirko i ja dogovaramo, ja ću da iznesem nešto o tebi. Ti možeš samo da lažeš. Ti si od svoje ćerke tražio da potvrdi da je čovek peder, zašto uvlačiš dete ni krivo ni dužno? Ma jesi li mu ti držao sveću? - uzvratila je Anabela.
Pa nisam ja to bez razloga uradio! Nemoj da me vučeš za jezik! - odbrusio je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga