AKTUELNO

Emotivno veče u Beloj kući!

Nakon što su zadrugari izabrali prvog nominovanog takmičara i odlučili da to ove nedelje bude Tara Simov, voditelj Dragan Marinković Maca dao je završnu reč potrčcima.

Pre toga Tara i Mateja su dobili reč, te su se obratili svima.

Foto: TV Pink Printscreen

Imala sam plan kako sebe da dovedem u izolaciju, plašim se da Mateja ne ode. Ja sam rekla u više navrata, da znam da se nećemo pomiriti i nećemo biti zajedno, što mi je pokazala ta neka netrpeljivost. Ali tih nekoliko dana sledeće nedelje ću provesti sa njim, čisto sumnjam da ćemo napolju provoditi toliko vremena. Nisu me iznenadili komentari, jer sam svesna da sam se promenila. Mateja mi je rekao jedan detalj koji mi nije do sada pričao, njegova sestra mu je rekla kakav model devojaka voli i da se tu završio poziv, ali nije, nego je mama njegova rekla da ne priča tako, tako mi je on rekao. To me je dodatno sj*balo. Da nisam toliko teoretisala, možda bismo i opstali. Ja ću naći način da meni njegova majka oprosti za reči koje sam upustila - izjavila je Tara.
Meni znači u svim ovim nominacijama, ja nisam čuo nijednu lošu reč o sebi. To znači da to što pričate, stvarno je negde istina, čuo sam da sam nabudan, to je neko nestrpljenje, eto završava se rijaliti, ja sam ovde od prvog dana, energija ide oscilno, poslednjih 7 dana je u pitanju. Što se tiče mog boravka ovde, ja sam neko ko je došao sa tog konkursa sa Instagrama, poslao sam Velikom šefu svoju biografiju, poslao sam na mejl, upao sam ovde kao potpuni anonimus. Mislim da je to velika prilika, ja sam bio jedan od troje, mislim, da smo tako dospeli između 100000 prijava. To je velika šansa da se dokažem i predstavim sebe. Tara će mi zaista ostati u srcu. Imali smo turbulentnu vezu, ja sam takav kakav sam - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga