AKTUELNO

Da li je ovo haos u najavi?

Naredne zadrugarke koje su nominovale, bile su Dragana Mitar i Maja Marinković. Poznato je da je Maja imala simpatije prema Matiji Matijeviću, zbog čega je imala sukobe sa Tarom Simov, pa su svi čekali da čuju njen stav i glas.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Tare i Mateje, ja nju mnogo volim, družile smo se baš lepo, iako sam mislila da neću biti sa njom dobra. Ja nju razumem da je zvrk, ja nju opravdavam i neopravdavam, popravila se. Draga si mi i volim da provodim vreme sa tobom i sve okej mislim. Što se tiče Mateje, on i ja nemamo neko druženje, ali je super dečko, pozitivan je i zabavan. Normalan momak, ja bih volela da moj Jovan bude takav kao on. Meni je Tara draža, tako da Taru ostavljam i šaljem Mateju - izjavila je Dragana.
Ovako je rekla za svakog bivšeg - dobacio je Edis Fetić.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče nominacija, 'ajde. Moram da kažem, prošli put kad je Tara bila nominovana, nisam rekla baš tako lepe reči, jer smo imale konflikt, čak je došlo i do obračuna, desilo se mnogo toga što nije trebalo. Reči koje sam ja njoj uputila, nije to trebalo ni meni, ni njoj. Sada smo u nekom normalnom i lepom odnosu, moram da kažem da se dosta popravila. Što se Mateje tiče imamo korektan odnos. On je dobar momak, najviše smo se Tara i ja svađale zbog njega, kad smo imale sukob, zbog tog nekog flertovanja. Sad je razumem, vidim da joj je bilo teško, imala je pravo da zameri neke te stvari. Sad znam kad sam i ja u takvom odnosu. On je lep dečko i ne gledma ga zaista tim očima. Imali smo najveće svađe zbog Tare, ali mi jesu skladan par i želim im svu sreću. Ne bih više da davim, ostaviću Mateju i poslaću Taru, jer smo imale te velike sukobe - izjavila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga