AKTUELNO

Smatra da je sebi napravio veći haos.

Marko Đedović želeo je da prokomentariše situacije u kojima se trenutno nalaze Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić. Đedović je sinoć istakao da je Mensur sebi napravio medveđu uslugu kada se pomirio sa Minom, smatrajući da je to uradio samo da bi kupio mir, a da je nastao veći haos.

Foto: TV Pink Printscreen

Tu nema ni lj od ljubavi. To nije čak ni kompromis, nego preskakanje problema. Put do pakla popločan je dobrim namerama - govorio je Đedović, koji je rekao da sada mora da trpi što ga ljudi nazivaju nasilnikom zbog scena koje je napravio:
Ti možda želiš da mi prišiješ nešto, ja jesam tip koji se tuče kad ima problem, ali sa muškarcima, ne sa ženom. Nasilan i nasilnik, ja nisam sklon takvim stvarima, niti pričam o takvim stvarima. Jesam bio nasilan što se tiče ove situacije, ali to me ne karakteriše kao čoveka - rekao je Mensur.
Sve je došlo na naplatu, Mensurovi stavovi su se kosili sa njegovim izborom. On je bio fasciniran njom, sad mu se sve obilo o glavu. Dokle god budete razmišljali da bilo koga možete da menjate, tad ste na pogrešnom putu, srodne duše se uvek nađu - istakao je Đedović.

Ova tema pokrenula je i Draganu Mitar, Edisa Fetić, Maju Marinković i Janjuša na razmišljanje, koji su se prepucavali.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.