AKTUELNO

Ona smatra da se njoj zamera sve, a njenom dečku ništa.

Ovog podneva Milica Kemez dobila je priliku da u Rajskom vrtu ispriča šta se to desilo sinoć u emisiji "Gledanje snimaka". Ona je trenutno u zategnutim odnosima sa dečkom Borom Santanom koji joj je zamerio komentarisanje Filipa Đukića.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi treba sad da porazgovaramo. Okej, ružan je moj postupak i taj snimak, ali sam mu rekla. Ništa nisam uradila za pet meseci, ovo je prvo nešto za ovaj period. Pritom, tih dana nismo ni komunicirali, ja sam to namerno uradila da bi me Orozović postavio za omiljenu. Dok je on sedeo sa drugim devojkama, kao drugaricama. Sad kad sam ja njemu namerno napravila situaciju, niti mene Orozović zanima, a pretpostavljam ni ja njega - rekla je Milica.
Nazivali su me juče svakakvim imenima, pominju neke stvari koje se nisu ni desile - istakla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko vidim, Milice, tebi onda cela ta situacija sa omiljenom i sa Orzovićem ide po planu - reklo je Drvo.
Ja sam samo htela da isprovociram Boru jer je on rekao da ja mogu da radim šta hoću. I sad je pokazao da mu je stalo jer je poludeo. On kad se drži za ruke i grli druge devojke, svi kažu "To je Bora". I sad sam htela da vidim kako bi bilo da ja uradim isto i vidim da je katastrofa. A to sa Filipom, to znam da nije trebalo, ali eto - rekla je Milica.

Više o svemu pogledajte u nastavku teksta.

Autor: J.Đ.

#Rijaliti Zadruga

#TV Pink