AKTUELNO

Filip nije mogao da podnese optužbe.

U "Zadruzi" je uveliko u toku emisja "Gledanje snimaka". Zadrugari su imali priliku da vide klip na kom se svađaju Iva Grgurić i Filip Đukić oko Stefana Karića.Voditelj Milan Milošević dao je reč Filipu.

Ona je od početka znala kakav sam ja lik. Ja da sam se tad uneo Kariću u facu, ispalo bi s*anje. Onaj ko dolazi u rijaliti da šilji m*da na pogrešnom je mestu. Ja sam u ovoj situaciji ispao i pametan i zreo. Smatram da sam ispravno postupio. Njega sam umirio, a nju sam pitao da li to radi zbog pice ili zbog nečeg drugog - govorio je Đukić.

Foto: TV Pink Printscreen

Umesto da me pohvališ, da kažeš da sam spustila loptu, meni govoriš da tebe psujem, a njega ne. Ja od tebe nisam tražila da ga guraš, i da mu se unosiš. Trebalo je da mu kažeš "nemoj da je psuješ". Od tebe tražim da me ne napadaš. Ti si mene napao - rekla je Iva.
Iva je tvrdila da svako treba da dobije po picu, u startu nije bila u pravu. Ne mogu da verujem da se oko pice prave ovakve scene. Smatram da je Stefan ispao pametan u situaciji sa Janjušem i Ivanom, i smatram da sam ja odregaovao u ovoj situaciji na pravi način - rekao je Filip.
Ajde, hvali Stefana, sve je okej, hvali Stefana - rekla je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Stefan Karić pokušao je da objasni brojno stanje pica te noći nakon "Igre istine", ali ga je Iva konstantno prekidala.

Ja sam zaboravio da sam ja glup - rekao je Karić.
Jesi glup, sedi - rekla je Iva.

Svađa Ive i Filipa nije prestajala, a Filip je u jednom trenutku izašao iz Bele kuće kako bi zapalio cigaru, iako je nepušač.

Ja nisam kao Šopićeva, da imam identičan odnos sa svim muškarcima. Prema svakom imam drugačiji odnos. Filip nije cava, i bio je uz mene kad mi je bilo najteže. Na Boru se razderao, a Stefanu nije ništa rekao - zaključila je Iva.
Nisam muškarac, ja sam p*čketina - rekao je Filip.

Kako je sve izgledalo možete pogledati u video materijalu ispod teksta.

Autor: S.M.

#Zadruga