AKTUELNO

Izneti novi detalji iz afera ovog ljubavno - prijateljskog trougla.

U "Zadruzi" je uveliko u toku emisija "Gledanje snimaka". Zadrugari su imali priliku da vide klip svađe Ivane Šopić i Stefana Karića. Oni su se, između ostalog, svađali zbog Ivaninog bivšeg odnosa sa Markom Janjuševićem Janjušem.Voditelj Milan Milošević dao je reč Stefanu Kariću.

Foto: TV Pink Printscreen

Trebala je sve iskreno da mi kaže, ja sam joj prešao preko svega. Jasno mi je zašto ljudi misle da sam glup. Ja sam se prepustio. Lakše bi mi bilo da sam znao sve te stvari. Ona ni u jednom trenutku nije svaljivala na Janjuša - rekao je Stefan.
Đedović je bio upućen u sve kao moj najbolji drug. Nisam čuvala te papiriće, samo su stajali u neseseru. Ja sam bila ljuta na njega. Svi su me naduvali - rekla je Šopićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivana pravda sve, da bi opravdala svoju vezu. Što se tiče pesme, nikad je nisam pustio. Što se tiče našeg odnosa, ja je nisam nikad poljubio. Možda smo se na blic jednom poljubili. Ja sam već pričao o ovoj temi, neću da komentarišem o slanju pisma. Ja nju ne spominjem, niti me ona zanima. Stefanu sam rekao da je Ivana najveće zlo. Zola koji je bio tu ništa nije hteo da komentariše jer je bio dobar sa Ivanom. Zola mi je rekao da dok je bila s Filipom, da je non-stop išla na mene - rekao je Janjuš.
Ni ja ne pričam o Janjušu. Ja sam Stefanu sve ispričala. Ja toliko stvari hoću da ispričam, da sama ne znam šta pričam - dodala je Šopićeva.

Lepi Mića je govorio kako je njemu Zola otkrio neke druge detalje, a kako je sve izgledalo možete pogledati u video materijalu ispod teksta.

Autor: S.M.

#Zadruga