AKTUELNO

Zadrugari nemaju razumevanja za ponašanje Mine i Mensura.

Zadrugari su zatečeni klipom koji je večeras prikazan u emisiji "Gledanje snimaka", a na kom se videla svađa Mine Vrbaški i Mensura Ajdarpašića.

Voditelj Milan Milošević dao je reč Zorici Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

Njih dvoje imaju bolestan odnos. Ovo je njihova najgora svađa. Oni su počeli ovu vezu na osnovu opsesije. Mensur i dalje poručuje "Napušite mi se k*rca", i dalje se osvrće na Tomovića. Kad smo se svađali oko Mine, ja sam ti sve rekla, a ti si me izvređao, branio si je. Sa svima si se svađao zbog Mine. Vas dvoje ste se svađali i na početku, dok ljubavi nije bilo. Ti imaš emociju, ali nemaš kontrolu. Mina izaziva to u tebi. Ti si u startu napravio grešku. Direktno si udario na ego Tomovića, jer ona je to uradila njemu iz inata. Ti stalno insistiraš da je cela kuća protiv tebe, a samo sa Minom imaš problem. Mina, izvini, ti si zaista bolesna. Na silu si sa ovim čovekom. Klela si se u brata, majku nisi poslušala, sto puta ti je rekao da se skloniš. Niko ne opravdava njegovo ponašanje, ti si ga izazvala - rekla je Zorica.
Ja doživljavam uvrede i trpim, ne vi. Šta god da kažem, ja njega volim. Neka misle da sam bolesna, luda. Ja znam kakve emocije imam prema njemu. Ja se ponižavam - rekla je Mina Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je Stokholmski sindrom. Žrtva se zaljubljuje u svog tiranina. Ni jedna njena (Minina) reč nije relevantna, ovo je za svaku osudu. Ona ne razmišlja normalno - rekao je Mirko Gavrić.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene je sve pogodilo, jer ja nisam ovakav, a ponašam se ovako - rekao je Mensur Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve izgledalo možete pogledati u video materijalu ispod teksta.

Autor: S.M.

#Zadruga