AKTUELNO

Neverovatno!

U današnjoj emisiji ,,Pitanja gledalaca", jedno od pitanja je bilo i za Nikolu Orozovića, a bilo je u vezi sa Ivanom Krunić i Milicom Kemez.

- Muvao si se sa Ivanom Krunić i želiš da se vidite, a onda Milicu izabereš za omiljenu, koga ti foliraš? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam planirao da je izaberem, to je bilo zbog svađe sa Borom. Ja ne bih bio sa Milicom, zbog njenog ponašanja, to sam komentarisao i u prvih nekoliko dana, ali mislim da je boolja osoba napolju. Ja sam njoj rekao da će praviti Kendija od blata - rekao je Orozović.
On je prvo sa Ninom kretao, pa pričao da mu se druga sviđa, svakoj devojci je išao ispred izolacije da se muva, da bi se pričalo... Pa se vraćamo na priču ispočetka, pa je Ivani izjavio simpatije, imao je prostora da se bori i da je muva, ali nikada nije to radio, do trenutka dan pred izlazak, ili je to njegov način igre ili je fora da bude neki mangup - dodao je Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne bih ja njega komentarisao, ja sam njega savetovao u hotelu da treba da se kadrira sa nekom devojkom - dodao je Branislav Radonić Brendon.

Potom je i Filip Đukić pričao o odnosu sa Ivom Grgurić, što je izazvalo polemiku za crnim stolom.

Foto: TV Pink Printscreen

Da sad bacaju rovce na Šopićku i mene, posle 8 meseci... Ja nisam spomenuo grupe, niti te ljude koji njih podržavaju, mene nervira što ona spomene neke stvari, neću da se vraćam na to, to za rovac sam rekao za gledaoce - rekao je Filip.
Gledaoci ovo prate od 6. septembra i sada je kraj, pa sklapaju sve kockice i toliko laži i kontradiktornosti... To su i vaši fanovi, oni odlučuju ko je pobednik Zadruge. Postave ti pitanje o nečemu... - ubacio se Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga