AKTUELNO

Orila se Bela kuća!

Voditelj Milan Milošević pročitao je prvo pitanje u emisiji ,,Pitanja gledalaca" za Mensura Ajdarpašića i to o odnosu sa Minom Vrbaški.

- Zašto si se pomirio sa Minom, zbog emocija, ili zbog reči Marka Miljkovića da su se svi parovi raspali? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema veze sa njim, hteo sam da dam šansu, da probam, da ne bude da to samo ja pričam, onda sam dao priliku i njoj i sebi. Bio sam na granici da se nikada više ne pomirim sa njom! - ispričao je Mensur.
Ja mislim da je njemu to kliknuo kada su bile uspomene i kada je čuo naše komentare i on je rekao da ćemo videti sada kako Mina može biti lepa i srećna. Mislim da je shvatio da može biti normalna devojka i da ne mora da se raspravlja sa njom - dodala je Ana Korać.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde kao da je sve uhvatila amnezija, taj dan se on posvađao sa mnom, to je rečeno u inatu, u besu! Nikakvo klikovanje i lepog oblačenja, to je rečeno u momentu inata i besu, kad je on skapirao koje stvari je on rekao - ubacio se Lepi Mića i ušao u konflikt sa Mensurom.
Ovo nema veze sa vezom, ovo je rekao samo da bi nešto rekao. Vi možete da nagađete i igrate igrice. Ne možeš ti govoriti u moje ime! - pravdao se Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

U raspravu se umešao i Marko Đedović koji je iznosio svoje mišljenje o njihovom odnosu.

Mensure, mi smo ovde glavom, a vi d*petom i k*rčevima! To kad kažete na takav način, to je vrlo odvratno! Vi se ovde svađate, bijete, dok mi ovde pričamo! Meni to nije za televiziju, zato smo i tu! - odbrusio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga