AKTUELNO

Žestok verbalni okršaj.

Sledeće pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Nikoli Orozoviću.

Kako te nije sramota da se tako ophodiš prema Brendonu, da njega nije bilo, odavno bi bio zaboravljen? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Sramota me je. Dosadno mi je sve ovo više. Ne znam zašto je ovde, kada kažu produžen boravak, nisam mu tražio da uradi to za mene, nudi honorare za opstanak. Sve mi je to naplatio, sve što sam zaradio od tad sam izgubio. Zbog njega sam izgubio - odgovorio je Orozović.
Zbog sebe - uzvratio je Brendon.
Dobro je što nisam otišao sa 50.000 evra manje - dodao je Nikola.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi znaju da je opstao zbog mene, kao takav sam nije interesantan. Meni je, kada sve sumiram, drago što sam svojom interakcijom sa njim doneo doprinos gledanosti, ali ja sam bio dobronameran. Trebalo je on malo drugačije - dodao je Radonić.
Ja sam siguran, Orozović je maksimalno nezahvalan, bezobrazan. Šta glumiš napumpanu budaletinu, ti ćeš da se zadužiš 50.000 evra? - istakao je Đedović.
Reci mi to napolju, ovde glumiš neko m*do - počeo je da urla Orozović na novinara.

Foto: TV Pink Printscreen

Jasno je da je Orozoviću ovo sa Brendonom odgovaralo. Da mu nije odgovaralo, ne bi pokazao znanje na onom testu. Brendon mu je u tome pomogao, a on se tako lako odrekao. Iza te teleće face krije se kvarnjak. Nisi dobio kaznu jer se Brendon ponašao bezobrazno, nego zbog svojih postupaka. Ti si mu dizao krevet. Idi kući kad si imao priliku - poručio je Đedović.
Majmune, ti si devojku udario ovde - uzvratio je Nikola.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.