AKTUELNO

Bilo je žestoko!

Jelena Pešić podignuta je u nastavku emisije "Pitanja gledalaca" i nakon pitanja koje je pročitao voditelj Milan Milošević, priznala je da joj je žao što se više ne druži sa Stefanom Karićem. Zatim je ustala i Mima Živković koja se žestoko posvađala sa Jelenom.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni su takav par i tako funkcionišu. Dešava se da spavaju duže, da se izdvoje sa strane, stigli su ih i problemčići... Ja bih s njima razgovarala, ali ne želim da ti razgovori budu snimljeni. Ne želim da to znaju svi i zato ostajem po strani. Ne družim se sa Stefanom kao sa Borom i Mensurom jer je duže sa Ivanom. Ili su u prevelikoj ljubavi ili su u svađi. Žao mi je što ne provodimo više vremena - pričala je Jelena.
Ivana i ja smo se pomirile spontano. Funkiconišemo onako kako bi trebalo dve drugarice da funkcionišu. Zameram joj mnoge stvari, kao i ona meni, ali ja se držim po strani. Mislim da greši za neke stvari, ali i da su za neke stvari s razlogom napadnuti, ali o tome ćemo kada izađemo - dodala je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Da Jelenu zanima šta Ivana misli, videli smo na kraju Zadrugovizije kada je izbila ozbiljna svađa između Ivane i Stefana. Da je zanima šta misli Ivana, ne bi do jutra sedela sa Stefanom. Koja je poruka toga? Vidi mene, šta će ti ona dr*lja! - rekla je Mima.
Ivana i ja smo se srele u garderoberu, ali ja tebe ne obaveštavam i ne polažem ti račune, tebi se ne pravdam, a ona zna s kim je on bio. Ti si rekla za Filipa da je gej, za Stefana isto... Ti si prazna glava, ispričana priča. Ti si prodala sve prijatelje. Mima, zaljubila si se, ne vidiš dalje od mene! Opterećena si sa mnom! Zaljubila si se u Mionu, Ivanu Krunić, pa u mene! - pričala je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Njoj se diže ego zato što je treća i zato što je tako hvale. Pitanje je kakva bi bila ona u vezi. Jelena nije nikako prava prijateljica, tvrdim da je Ivana Šopić mnogo bolji čovek. Ti nisi Mioni ni do kolena. Meni je jasno da bi ona volela da ima drugaricu kao što sam ja bila Mioni. Oko tebe ne želim da se trudim - dodala je Mima.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga