AKTUELNO

Mića istakao da nijednom nije popio kafu s Minom napolju.

Mina Vrbaški bila je naredna ukućanka kojoj su gledaoci "Zadruge" večeras u emisiji "Pitanja gledalaca" postavili pitanje, a ono se ticalo njenog odnosa i svađe koju je imala sa Lepim Mićom, a u koju je umešan i njen dečko Mensur Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Njega sam zamolila da ne dobacuje Mići. Šta god Mića da kaže, neka ga pusti. Na nama je da poštujemo njegove godine. Loše se osećam, krivo mi je. Ne zato što sam se prodrala na Miću, nego što nisam reagovala u onom trenutku kada je Mensur krenuo. Mislim da nisam ništa loše rekla - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja često dolazim u tu situaciju da doživljavam neke stvari koje smatram da ne bih trebalo da doživljavam, ali ja pređem preko tih stvari. Mina traži prijateljsku ruku kada ima problem, a kada se vrati u vezu, ona ima vrlo malo vremena za prijatelje. Ja sam uvek smirivao strasti. Ona je trebalo samo Mensuru da obajsni šta ja s njom pričam. Mensur to nije znao. Ona je za mene s Vladimirom bila drug. Mina je želela vezu s njim, Vladimir nije želeo vezu. Ona kada je bila u lošim odnosima s Vladimirom, ona dođe i priča mi o problemima. Više će je Mensur ceniti ako pokaže dostojanstvo i stav. Ona je na kolenima bila tu noć. U privatnom životu nisam nijednom popio kafu s Minom Vrbaški. Zamisli da se družim s njom kao što se Bora druži s njim. Zamisli da smo bili na moru, šta bi se pričalo. Ja nju gledam kao dete kojoj treba zaštita. Isto, Anu Korać nikada u životu nisam video u spoljnjem svetu. Dva puta smo se čuli preko poruka. Maju nikad u životu nisam video. Jedino sam sa Jelenom Pešić išao na večeru. I onda se meni gura stvar kako ja štitim devojke, da bih ih koristio za neke stvari. Gospodo draga, ako sam ja želeo tako da koristim te devojke, neka koriste moju ćerku! Neka oni rešavaju svoje probleme sa svojim devojkama. Ja ovde sve gledam kao svoju decu - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja Minu mnogo volim, ne zameram joj ništa. Ja nju razumem. Ona želi da bude bitna. Ona ne zna šta više lupa šta priča. Ona je rekla da neće da ide kod majke, da će da iznajmi stan - dodao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Razmišljao sam... Mina, je rekla njemu da prestane, te večeri ja njega nijednom nisam nazvao njega pogrnim imenima. Dok me je on vređao, Mina je rekla da stane, on je rekao: "Ne, ne, ne" i nastavio. Ona nije htela da ide protiv Miće. Ona je samo htela da smiri situaciju. Mina mi nikada nije rekla da ja treba da vređam nekog, da se svađam s njim. Ona ga smatra svojim prijateljem. Smatram da je mogao na mnogo bolji način da joj sve kaže - pričao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Te ljubavi se ne mogu poroditi. On je poznaje 3 godine, a ti 6 meseci - umešala se Ermina.
Ti imaš svoje mišljenje. Tebi sada odgovara da tako pričaš. Ona svoju majku ne sluša, a treba da sluša prijatelja? Tvoje miškjenje se kosi sa realnošću - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona bi prodala i mamu i tatu. Ona je takva i kraj! Nema ona šta da priča s Mensurom! Ona namerno hoće to! Ona od sebe pravi žrtvu i paćenicu! - pričao je Mića.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga