AKTUELNO

Svoj stav izneo je i Marko Miljković koji je ovo pitanje baš želeo da postavi Anabeli na igri istine.

Večerašnju emisiju "Pitanja gledalaca" koju vodi voditelj Milan Milošević otvorila je zadrugarka Anabela Atijas. Njena ćerka Luna Đogani napustila je juče imanje u Šimanovcima, a večeras je pevačica nakon pitanja rekla kako priznaje Luninu i Markovu ljubav.

Foto: TV Pink Printscreen

S obzirom na to da su Marko i Luna preživeli tebe, da li možeš priznati da je njihova ljubav prava? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Priznajem, slažem se... Ja sam rekla kada sam ušla: "Ako je prava ljubav, preživeće". Meni se samo nije dopalo to što je tu ljubav stavljala ispred svih nas, što je bilo totalno nepotrebno. Ja sam želela samo da prestanu mene da krive. Imali su oni trzavice iz bez mene. Njihova ljubav je prava i što se mene tiče, ja im želim svu sreću. Ja im neću smetati, mogu slobodno da uživaju. Videla sam da je spremna na sve za tu ljubav, pa čak i mene da gurne od sebe... Trebalo je samo lepo da me zamoli i kaže: "Mama, prestani, pusti me...", a ne da to izgovara svom ocu. Svaki put me je umešala u svoje probleme. Tako da, defintivno ljubav je prava... Mislim, izgleda tako. Koliko će trajati, to niko ne zna. Preživeli su, ne mene, ali iskušenja koja su imali ispred sebe - rekla je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ovo pitanje hteo Anabeli da postavim na igri istine. Sve bi bilo okej, da ja tu rečenicu nisam doživeo kao pretnju i tada mi je kuvalo u stomaku. Osetio sam se ja ugroženo, osetila se Luna i naša veza. Ta rečenica je bila baš ključna i napravljen je preokret. Uglavnom, preživeli smo. Podigao sam razumevanje prema Luni. Sve što sam joj zamerao u "Zadruzi 2", zamerao sam joj i u "Zadruzi 3". Doduše, Luna je ispoštovala u mnogim situacijama i prestajala te stvari da radi. Tata joj je ovde, mama joj je ovde, tri godine je ovde bila i zato sam podigao razumevanje - pričao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Srce slatko - dodala je Anabela.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga