AKTUELNO

Više ništa nije bilo isto!

Prošlo je deset meseci na velelepnom imanju, gledaoci su imali priliku da prate njihove omiljene zadrugare, koji su ih zabavljali, rastuživali, usrećivali... Međutim, kako se priveo kraj rijalitiju ,,Zadruga 3", koji nikog nije ostavio ravnodušim, rešili smo da se prisetimo nekih dešavanja sa velelepnog imanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Imali smo priliku da ih vidimo u raznim izdanjima - ljubavnim aferama, romansama, eksplicitnim scenama, svađama sa prijateljima, roditeljima i među sobom, ali ono što ih zapravo spaja jeste želja da sve gledaoce zabave svojim gestovima, ispadima, lapsusima i dogodovštinama iz života.

Foto: TV Pink Printscreen

Tako smo imali šansu da ih vidimo i u glumačkim vodama. Naime, Veliki šef odlučio je da pruži zadrugarima jedinstvenu šansu da snime svoj film, koji je poneo ime ,,Nemoguća ljubav".

Lepi Mića, kao vodič projekta okupio je zadrugare kako bi svi zajedno osmilili celu scenografiju, tekst, kao i radnju. Kao i obično, nije im uvek polazilo za rukom da održe balans, ali ipak na kraju dana bio im je najbitniji sam ishod.

Tokom snimanja svi su željno iščekivali kako će odnos Ivane Šopić i Stefana Karića teći, kao i varnice između Milice Kemez i Filipa Đukića, koji je tada bio u jeku skandala.

Nakon više nego uspešno obavljenog zadatka, posle čega su mnogi ljubavni parovi imali problema zbog pojedinih scena, Veliki šef im je prikazao njihovo ostvarenje, a svi zadrugari su bili i više nego zadovoljni svojim finalnim proizvodom.

U nastavku teksta možete se prisetiti kako izgleda film na kom su zadrugari marljivo i vredno radili.

Autor: O. Bogdanović

#Zadruga