AKTUELNO

Ovo joj neće oprostiti kada bude čuo!

Tokom dana, Nikola Orozović sedeo je sa trenutno najpoznatijom ljubavnicom Majom Marinković, te su vreme iskoristili i porazgovarali o njenom voljenom Marku Janjuševiću Janjušu.

Podsetimo, u ranim jutarnjim satima Maja je napala Janjuša, jer ga je zatekla kako komunicira sa njenom ljutom rivalkom, Anom Korać.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta se tebi kod njega sviđa, brate? - upitao je Orozović.
Vidiš kako je Stefan posvećen Ivani, a svi pričaju o njoj sve najgore, pritisak, pitanja, a on pored svega kaže da je voli i da ga ne zanima šta drugi pričaju... Ja poštujem to, kakva god da je situacija, a ne ovo, da te poremeti jedno pitanje ili jedan komentar zadrugara. Ne daje čovek povoda da može neko da ga iznervira, jesam li u pravu ja? Ja takve stvari cenim, ali ne mogu da cenim, ako je neko uradio to sa mnom. Zavolela sam ga - odgovorila je Maja.
Imaš tu granicu koju stalno pominješ, a nemaš je. Nemaš granicu dostojanstva - prokomentarisao je Nikola.

Foto: TV Pink Printscreen

I ja mislim da nemam granicu u svađama. Umesto da kažem: ,,Hoćeš li tako? U redu, doviđenje". A ne ovo moje, šamaranje... - dodala je Marinkovićeva.
Zamisli šta bi se desilo napolju tek... - nastavio je Nikola.
On je navikao napolju da vodi buran život... Mislim, ne buran život, ima ženu, to mu je sigurica, okej. Ja ne znam da lažem, ne znam! - pričala je Maja.
Sećaš li se da sam ja bio prvi ko je izneo da ti se sviđa Janjuš? To je bilo 10. decembra - tvrdio je Orozović.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga