AKTUELNO

Nije dugo izdržala.

"Da li zaista sebe smatraš mojim prijatlejem posle svih reči koje si rekla meni iza leđa i za Nikolu, samo zato što te nisam postavila za vođu?" pitala je Ivana Krunić Mimu Živković u emisiji "Stari zadrugari pitaju".

Foto: TV Pink Printscreen

U šoku sam. Zbunila sam se, nisam iza leđa. A sada sam sigurna da mi ona nije prijatelj - istakla je Mima, pa progovorila:
Iza leđa nisam pričala, da zasmetalo mi je to za vođu, treba da postoji tas. Iskreno, pitala sam se ko je veći manipulator, ona ili Bane. Jednostavno, bila sam u šoku, imala sam neku vrstu distance, jer se nije čula sa mojima. Drago mi je što sam videla Mionu, drago mi je, znam zašto sam se borila, ispašće da je ona jedina vredna.Koliko sam skakala za nju, treba da je bude sramota da me pita da li sam joj prijatelj - dodala je Živkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivana, prelepa si. Ne znam što se pravi tolika fama oko toga ko će biti vođa, ona najbolje zna što me je stavila za vođu. I da je postavila Mirka, ja bih bio kul sa tim. Ne znam što je Mima tako reagovala, generalno je sujetna, ljubomorna i posesivna u tim prijateljstvima - rekao je Orozivić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.