AKTUELNO

Nije mu se svidelo pitanje.

Bane Čolak je u emisiji "Stari zadrugari pitaju" pitanje postavio i Lepom Mići.

Pitanje za velikog gospodina sa čvrstim stavom. Gde ti je stav kada si se zakleo u dete da se nećeš nekim ljudima obratiti? - pitao je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

To se odnosi na Mensura i na Minu, ja sam se zakleo da neću. Ja sam pravoslavni hrišćanin, verujem u oprost. To je bio dan Vaskrsa, kada mi se Mensur izvinio, kako da ne oprostim? Na dan Vaskrsa mi je čestitao praznik, kakav bih čovek bio da nisam oprostio. Ja sam pobornik Novog zaveta, u Starom zavetu je: "Zub za zub", ne u Novom. Da si slušao mene, bio bi ovde, ovako si doživeo najveći poraz u istoriji sve tri "Zadruge". Neke stvari moraš da shvatiš. Kancelar Nemačke Vili Brant je kleknuo na kolena i izvinio se svim narodima kojima je fašistička Nemačka učinila zlo, ti narodi su prihvatili izvinjenje. Kada može da se oprosti Nemačkoj, mogu i ja Mini i Mensuru. Hvala što si me nazvao gospodinom - istakao je Mića.
Puno zdravlja svima i sreće, to bi bilo to, normalno je da se oprašta - dodao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Verovatno je ovo pitanje za mene: "Ko je neiskren?" usko povezano sa ovim. Bane mora da razume kako je ovde, mi ovde živimo kako živimo. Naravno da svi pogazimo i obećanje i stavove, tako situacije i teme nalažu - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.