AKTUELNO

Već mu je poručila da je završila sa njim zauvek.

Luna Đogani je imala pitanje i za Gagija Đoganija u emisiji "Stari zadrugari pitaju".

Da li misliš da možeš da spustiš loptu prema mami sada kada sam izašla i da bar napolju budete u boljim odnosima malo više, da bi nam srca bila srećnija - pitala je Luna kroz suze.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekao da bih voleo da napravimo dobar odnos, da to moramo da uradimo zbog dece. Treba da sednemo i da razgovaramo, ali ne znam šta je problem. Da li ja, da li ona... Ako treba da idem kod stručnjaka, psiholaga, zarad dece, ja sam uvek za. Mi moramo da napravimo dobar odnos, ja hoću. Verujem da će to biti dobro - rekao je Gagi.
Luna je postavila njemu pitanje, jer zna odakle dolazi problem. Ona traži obećanje od njega da me više neće uznemiravati. One su velike, kada je bilo najpotrebnije, nije se moglo, ne vidim razlog ni sada. Došli smo do kraja. Volela bih samo da se ne čačkaju moje rane koje zarastaju, ja se neću mešati u njihov odnos, samo me niko ne dira. Lunči, volim te - poručila je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Luna kroz pitanje šalje svoje stavove, ovo su molbe da se stvari zaustave, drago mi je što je Luna bar to shvatila u svemu ovome, zna se ko je krivac - istakao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.