AKTUELNO

Evo šta je poručio svojoj devojci.

Nakon izlaganja Anabele Atijas, koja je odgovorila na pitanje svoje ćerke Lune Đogani u emisiji "Stari zadrugari pitaju", ustao je i Marko Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Luna je shvatila da mora da razgraniči neke stvari, ljubav prema dečku, ljubav prema majci, da ne meša mene previše i svoju majku. Pozdravio bih puno Lunu, volim je najviše na svetu. Konačno je shvatila kako treba da se postavi prema svima. Bila je borba da ona shvati da ne meša neke stvari. Nismo joj mama i ja isto, nismo joj tata i ja isto. Treba da bude maksimalno obazriva, pogotovo kada je rijaliti u pitanju, a ona nekad ne razmišlja. Bila je gruba i prema mami, tati, meni, i mi prema njoj, ali konačno je došlo na svoje mesto. Pozdravljam je još jednom - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Luna je mene danas zamolila da joj čuvam majku, svesna je svega što se dešavalo, čim nekoga treba čuvati, znači da je bila u problemu. Ovo Lunino pitanje ima malo drugačiju poruku od svega što smo čuli. Ovo što je Marko pričao je super, ali u idealnim uslovima, ali ovde je bio pakao. Luna je poslala poruku da su Gagi i Marko izgubili bitku čim su ušli u nju. Zna se ko je majka, emocija jedna, pa deset mesta prazno - istakao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Marko Miljković