AKTUELNO

Priznala!

Dragana Mitar i Edis Fetić pričali su o svom pomirenju u emisiji "Pretres" sa voditeljem Milanom Miloševićem, pa se dotakli odnosa, koje imaju gde stignu na velelepnom imanju u Šimanovicma.

Foto: TV Pink Printscreen

Svesna sam ja kako sve ovo izgleda! Za celo to naše viđanje, mi smo više puta napolju pokušavali da prekinemo naš odnos. To je trajalo dan ili dva, blokira on mene, blokiram ja njega, a onda se sretnemo u gradu. Jednostavno, uvek nas je neki đavo spajao. Ne znam kako će sve to da izgleda napolju, postoji nešto među nama što ne može da se prekine. Sedeli smo i pričali, svesni smo da je ovo jedan bolestan odnos. Ja ovde ne mogu da pričam ni o kakvim planovima. Nas dvoje je sve potkačilo: on ima brak, imam i ja, oni ima troje dece, ja imam dete, različite smo vere, nema šta nas nije zadesilo. Ja ovde ne mogu da se opustim, niti da se smejem, ja moram da sednem sa mojim roditeljima, da vidim Jovana. One su mlade, one mogu da se opuste, meni je milion stvari u glavi - rekla je Dragana, a onda je Fetić pričao o uvredama koje upućuje Dragani.
Kada kažeš nešto što se nije desilo, što ne misliš, ako i svaku laž, brzo je zaboraviš. Ja bih i te kako voleo da mislim da je ona devojku za jednu noć, jer onda nikada više ne bih mogao da budem sa njom. Ona dobro zna da me nisko udari, ja onda to kažem iz besa. Nikada nisam uvredio njenu porodicu, niti njenog sina. Ja i te kako mislim da sam zlato i da imam zlato kući, ne mislim da je ona rđa, ali i te kako radi rđave postupke. Ona i te kako radi rđave postupke kada govori da sam nasilnik. Pokajao sam se zbog svojih reči, više nisam ponavljao te stvari. Za sve što sam rekao imam argumente, argumenti su moje uspomene - objasnio je Edo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ušla sam u Zadrugu da se izučem iz svega, svi znaju da ja od Siniše nisam mogla da se otkačim. Jedino me je spasilo to što je našao tu neku devojku. Što se mene tiče, mene narod nikada nije zanimao, ja od njih ne živim. Štagod da radim, radim sebi, ne radim drugima. Toliko mi je život bio transparentan, sve se ispostavilo kao istina. Ja sa svojim partnerom kada sam u vezi, moramo da imamo dobru komunikaciju, ali vrlo mi je bitan taj intiman deo, ne vidim šta je tu problem. Ja ne mogu bez s*ksa da funkcionišem, ja ne znam šta je tu ljudima strašno. Ko kaže da mu nije bitno, laže. Bolje da se volimo, nego da vodimo rat - tvrdila je Mitrova.

Pogledaj detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga