AKTUELNO

Bez dlake na jeziku.

Voditelj Milan Milošević je podigao Mimu Živković i upitao je zašto je izgovorila mnogo loših reči za Jelenu Pešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sa Mirkom pričala, on je ćutao. Meni se ne dopada Jelenina energija u poslednje vreme, preteruje, nema granicu, ne volim isfolirane ljude, znam šta misli o svima. Ružne stvari nisam rekla. Rekla sam joj svašta u svađi sa njom. Srčano prihvatam kad vidim da moj prijatelj radi nešto što se meni ne dopada, uvija, zavija, nije iskrena, primetila sam to. Rekla sam da joj fetiš da bude treća, nebitno da li sa drugaricama ili kod momka i devojke. To je i Miona primetila. Mini i Mensuru, fetiš joj je da bude ona bitna, da je Mensur poštuje. I ovaj bi uleteo u nju kao fića na autoput. Bora i Milica, videla sam da Jelena neke stvari radi namerno. Udaljila sam se od nje, ne želim takvu drugaricu. Primetila sam neke stvari, ne volim perfidne i lukave osobe. Posmatrala sam ljude sa kojima se družim. Bila je situacija kad je Bora izašao iz garderobera, tražila da je izmasira, a pre toga se Milica svađala sa njim. Bora zna odlično da ja ne lažem, rekao joj je da neće da je umoran, videla sam da mu je neprijatno. Rekla sam Jeleni da ne radi to kad Milici smeta. Za Marka isto, Luna nije shvatila, mislila sam da je pametnija. Davala sam ti indirektno signale da radi neke stvari, a sad vidim da i kera čuvaju zajedno. Rekla sam da Jeleni ispadaju oči što se Marka tiče, da ga jede pogledom. Sad ću sve da kažem. Ona ima takav pogled sve što želi može da dobije, Marko je imao takve situacije. Ova ga jede pogledom, on ima svađe sa devojkom, mora da se popali, muškarac je, takvi su muškarci. Kad mi je stalo ja se svađam, a kad je provalim nemam šta da pričam. Ja Jelenu ne mrzim. Ona zna da sam joj prijatelji i da joj želim dobro... Ja sam joj rekla da je folirant i nismo više razgovarale - rekla je Mima.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne nego ti ona nije pridavala pažnju, lažeš da si se ti sklonila od nje, lažovčino jedna - dobacila je Tara.
Pet sati je bila Rita gladna, nisam ni razmišljala da ona treba da je hrani, ja sam joj dala da jede, ona je bila tako bezobrazna prema meni što sam joj dala da jede. A kad je Mensur dao nije pravila haos jer je to Mensur. Normalno je ako im je ona prijatelj da kaže da se ne deru na svoje devojke - pričala je Živkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Sto puta sam im rekla i Mensuru i Bori - rekla je Pešićeva.
Niko mi nije prijatelj, niko mi ne treba. Ona ima cilj, ne preže ni od čega, kakav brat Mensur, poj*bao bi je na dvojku, kakvo crno prijateljstvo. Mina ne može očima da je gleda. Ona ne misli za Minu da je dobra osoba. Jelena nisi iskrena, ja te ne mrzim. Ja sam mogla da dođem i da budem pukovačka dama, biću pukovačka seljančura... Ovaj dečko (Karić) sto posto zna nešto za Jelenu, a ćuti, da Jelena nije tako fina, ispada da se svakoj osobi ovde gura u d*pe. Mislim da i Šopićku ne može očima da gleda, molim te, Stefanova bivša i sadašnja devojka najbolje drugarice, to nije normalno. Ovaj dečko je dobrica i j*bete ga u zdrav mozak - dodala je Mima.
Meni je bilo jasno da će doći dan kad ću ja biti napadnuta od nje, jer sam videla šta radi sa svojim prijateljima. Ja nisam rekla da ona ne valja. Sve njene drugarice su ovako prošle, obe želimo da se odlučimo. Sve što je večeras rekla, pričala je suprotno. Pričala mi je da mene Marko gura pogledom, da mene ljudi jure da se druže sa mnom. Ako glumim 10 meseci onda sam ja doktorirala rijaliti - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Mensur joj je brat, Ana joj je sestra koju je pronašla pre dve nedelje, možda joj je i Luna neko osmo koleno - vikala je Mima.
Moj savet ti je pošto se baviš pevanjem, treba da radiš na tome, niko ne voli pevačice koje se tuku po rijalitiju. Ko je tvoja podrška, prodavnica i vašar u Pukovac - navela je Jelena.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga