AKTUELNO

Blam!

Zorica Marković osudila je Ivanu Šopić jer je izjavila da prijatelji Stefana Karića koji nisu podržali njihovu vezu neće moći da da vide njihovu decu ako ih budu imali.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja imam želju da oni stvarno dobiju decu. Čitava ta gungula i tema se potegla od Zadrugovizije kada mu je Kija koji je iskren prijatelj rekla Stefanu: "Ne zaboravi ko si". Ne znam što se Ivana pronašla, a nijednu ružnu reč ti nije uputila. Ona mu je prijatelj, a mogu da pomislim da ona neće moći da vide decu vašu - rekla je Zorica.
Ne može da bude kao srećna sam što ste uspeli, a ovamo htela da ih razdvoji. Mnogo je zaj*bano davati savete kod dvoje ljudi koji su u vezi. Ja sam Lunu savetovala da se distancira od Marka, jer je postao prisan sa drugom devojkom. A Stefan mene drži za ruku. Pustite nas dvoje, izlazimo za deset dana, nek on vidi sve, i nek me ostavi, a ne ja da bijem glavu, da li je moguće da su svi protiv mene, kako neko ne pomisli da je on stvarno srećan sa mnom - pričala je Ivana.
To je tvoj minuli rad ovde - rekla je Markovićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene je njegov tata podržao posle toga... Ja se nikad nisam kupala gola sa Tomovićem, stojim iza toga. Nije tačno da sam se kupala gola, a da me on gleda... Kad je bilo to? To nije tačno - rekla je Šopićeva.
Sećam se ja da joj je ulazio Tomović u kupatilo - naveo je Karić.
Ti ne znaš njegove prijatelje, to su ozbiljni ljudi, kao što je i Kristina njegov prijatelj i naravno da će se pronaći u tim rečima, da oni neće moći da vide vašu decu - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je voditelj Milan Milošević najavio reklame, Zorica je posavetovala Ivanu da pazi šta priča, a Šopićeva je izjavila da ona više voli Karića nego što ga voli Kristina Kija Kockar.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga