AKTUELNO

Sve karte stavile na sto!

Milica Kemez žestoko je zamerila Jeleni Pešić i Ani Korać provokacije na njen račun tokom gostovanja u radio-emisiji, kao i prisnost sa njenim dečkom Borom Santanom, zbog čega je Pešićeva rešila da prokomentariše.

Foto: TV Pink Printscreen

Više puta sam opominjala Milicu da ne pominje Filipa, da mu ne dobacuje, to sam joj rekla i za Kendija. Ipak je on u vezi, a i ona je. Prvo, ne mogu da verujem da ona zamera Bori druženje, a onda iskoristi prvu priliku da se muva sa drugim tipom. Devojka koja voli, kaže drugom dečku Ona uvek kada god može priča o Filipu, on je njena neprevaziđena ljubav, svi znamo to - rekla je Jelena.
Svojim damskim ponašanjem, pokušava da izazove da se tom dečku sviđa. Ona je u svakoj priči treća, ona pati od toga. Ona se ne druži sa slobodnim muškarcima, ušao Luka, nije se družila sa njime. Cilj joj je da bude treća osoba i to na perfidan način, ti si ta koja uvek potencira druženja. Tebe nijedan momak ovde nije pozvao kod sebe, ti si se uvek sama pozivala - istakla je Milica.
Rekla sam za devojke, da bi muškarci bili mnogo duhovitiji i zezali bi se, jer postoje ovakvi muškarci. Ovde bi se muškarci bili mnogo zanimljiviji, da im devojke dozvoljavaju da se druže, smatram da su ih neke devojke upropastile - dodala je Ana Korać.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledaj detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga