AKTUELNO

Podbadanje ne prestaje.

Voditelj Milan Milošević pokrenuo je temu da li se Milica Kemez danas muvala sa Nikolom Orozovićem, i da li je Filip Đukić njena neprežaljena ljubav.

Foto: TV Pink Printscreen

Milicu boli uvo za Orozoviću, nabacila mu je da je uzme za omiljenu, htela je ovo da uradi namerno Bori. Milicu ne boli uvo za Filipa, toga je svestan i Bora i svi, mene moja ženska intuicija ne vara. Ja sam samo bila iskrena i rekla sam Filipu iskreno - rekla je Iva.
Ja pet meseci jurim za Borom, sklanjam ga od drugih ljudi da bih provodila vreme sa njim. To bi isto bilo kao kad bi ti rekla: "Da sam se ja pitala ostala bih sa Stefanom". Nije mi bila namera da ponizim Boru, a koliko je on meseci ponižavao ovde. Ne može da se poredi šta je on meni pričao sa ovim, hoće sad Bora da ispadne žrtva, hajde molim vas... Da sam želela nešto sa Filipom da probam ja bih to uradila, mene dečko ne interesuje. Ne pominjem ga, ne gledam ga, ne vidim ga. Pet meseci ga nisam pomenula - pričala je Milica.
Kako nisi, a uvek u ''Igri istine'' imaš pitanje za Filipa? - dobacila je Grgurićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla Ivi da pita svog dečka što meni postavlja pitanja. Ja sam Bori govorila da ne ljubi devojke, da ih ne hvata za d*pe i za s*se - navela je Kemezova.
Rekao sam da sam ispao kukavica prema Milici i Mioni danas u Magazinu In - rekao je Filip.
Nisam pričala o Filipu, rekla sam da sam imala dve greške u rijalitiju. A Bora zna koliko se borim za njega, ali on ne mora da ustane i da mi da podršku, a ja sam se sa celom kućom posvađala zbog njega. Nisam se muvala sa Orozovićem, on mene tako sprda, ja se uvek šalim na taj način. On je rekao da je osetio neku hemiju kad smo radili koreografiju, a ja se šalim da sam mu neprežaljena ljubav. Ja ni sa jednim dečkom nisam prisna ovde i nisam dozvolila da me stave u neki kontekst - pričala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja zovem mog druga da Ivu vrati u Zagreb, a da Milicu pomirimo sa Fićkom, napićemo ga dobro, pa će da se pomiri sa njom. A Iva neće da dolazi u Beograd neko vreme, tako da ćemo ih pomiriti - ponovio je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga