AKTUELNO

Zamerio joj je žestoko!

Luna Đogani tokom emisije "Pretres" prokomentarisala je raspodelu budžeta ovonedeljnog vođe Nikole Orozovića, te je istakla da se nije nadala drugačijem scenariju.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada sam ušla, pitao me je kako izgleda sve napolju, rekla sam mu da je priča između Brendona i njega mnogo simpatična, meni je bilo zanimljivo da ih gledam napolju. Ovde sam primatila da mu je par puta bilo simpatično, da je hteo da napravi sprdnju. Par puta sam rekla Brendonu da sada zapne, ali da ne prelazi granicu, naročito kada plače. Par puta sam rekla pred Nikolio Brendonu: "Udri, udri", to ga je povredilo. Očekivala sam mali budžet, rekla sam već da o Nikoli nemam izgrađeno mišljenje, malo mi je zamućen. Nisam se nimalo iznenadila, da mi je rekao bilo šta, ne bih se iznenadila - govorila je Luna.

Orozović je objasnio zbig čega za deset meseci nije imao nijednu devojku u rijalitiju.

Nije mi se desila ljubav, generalno mi se nije svidelo ponašanje devojaka ovde. Nisam ja znao da će da izbace ni Sofiju, ni Leu, ni Ivana. Ispod svojih kriterijuma neću ići, znam sa kakvim devojkama sam bio, to je to. Nikada mi se nisu ni sviđale te rijaliti devojke, volim drugačije devojke. Ivana Krunić je najpribližniji tip devojke koje ja volim: lepa, vaspitana i iz dobre kuće - objašnjavao je Nikola.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledaj detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga