AKTUELNO

Haos na samom startu!

Tokom emisije "Pretres" Branislav Radonić Brendon i Nikola Orozović ušli su u verbalni klinč, jer je Radonić smatrao da je nezasluženo dobio mali budžet tokom raspodele budžeta.

Foto: TV Pink Printscreen

On je sitna duša, ima malo srce, vidi se da je istraumiran došao u rijaliti. Osoba koja je, kada je video sve klipove i poruke, odbija da se šali. Naš performans nastao je kada sam se igrao sa njegovom bezobraštinom, on se ponašao kao neka prepotentna devojka. Meni su fanovi rekli da u rijalitiju postoji neki lik koji me imitira. Ja njemu želim svu sreću u životu, ali ću ga tužiti kada izađemo, jer mi je pretio, pretio mi je javno, pronaći ću još neke stvari zbog kojeg ću da ga tužim. Moraću da ga držim pod kontrolom kada izađemo iz rijalitija. Šlihta se svima, a ne voli ovde ljude, ne voli pola stola koji sedi ovde, išao je linijom manjeg zameranja. Kraj je rijalitija, on nije izneo još svoj stav, mene je time iritirao, jer nije bio to što jeste, već glumi žrtvu. Da hoću, ja bih ga diskvalifikovao do kraja rijalitija, a ja nisam kriv. Pokušao je u meni da izazove sažaljenje i izazvao je. Došao je u rijaliti kako bi se predstavio kao žrtva, ako se ponovo projavi u nekom rijalitiju, ja ću doći za njim - rekao je Brendon.
Meni je mozak već nedelju, dve napolju. Ovi ljudi, ako su imalo normalni, željno iščekuju kraj. Brendon je danas dobio mali budžet, sebi sam prvo dao mali budžet, jer mi novac nije bitan. Kada me je pratio, mogao je da razbije staklo, da ja dobio dvonedeljni. Kada smo imali fizički duel, namerno je pokazivao modricu, kako bi bio kažnje... Nisam bio žrtva, bio sam agresivan, zbog toga sam u više navrata bio kažnjen - objašnjavao je Nikola.
Ti uživaš u tome da se ogledaš, da te snimaju, uživaš u kadru sa mnom. To što si agresivan ne znači da si moćan, moćan si ako imaš dostojanstvo - dodao je Radonić.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Rijaliti Zadruga