AKTUELNO

Ovo do sada niste videli!

Sledeće uspomene koje su gledaoci rijaliti programa "Zadruga 3" imali priliku da vide su dirljivi momenti iz života Tare Simov, a ovoga puta spoznali su potpunu drugačiju stranu njene ličnosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Videla sam baku, maminu majku, koja je umrla prošle godine. Jedva sam čekala da vidim ove uspomene da se malo oraspoložim. Moje ne spominjem u poslednje vreme, jer me je sve to pogađa mnogo - govorila je Tara.

Zadrugarka je objasnila zbog čega svih ovih meseci nije potencirala koliko je bliska sa porodicom.

Foto: TV Pink Printscreen

Trudila sam se da sakrijem moje porodične stvari, neke stvari nisam želela da pokažem. Videlo je kako ja reagujem ovde kada mi neko opsuje majku. Trudila sam se da ne potenciram toliko, ovde ljudi znaju u svađama da kažu stvari koje me zabole. U nekim svojim stvarima sam umanjila neke stvari. Osim što izađem subotom, ja sam neko pet dana u nedelji provede sa mališanima. Kampanja koju sam radila za Grčku, radila sam za jednu modnu agenciju, ostale su lepe fotke. Mesec dana sam provela u Grčkoj, to je najnaporniji period u životu. Žao mi je što niste našli slike sa klincima, kada sam radila kao nastavnica. Bila je slika sa bivšim - govorila je Simova.

Autor: S.Š.

#Zadruga