AKTUELNO

Nije je štedela!

Nakon suza koje je prolila kada je saznala da njen bivši dečko Marinko Zvoko najverovatnije očekuje dete, Iva Grgurić prolila je gorke suze, pa se požalila Mimi Živković, koja nije imala nimalo lepe reči za nju

Foto: TV Pink Printscreen

Iva, nemoj da se lažemo, da te je Marinko voleo, ne bi izabrao tebe, nemoj da se ljutiš, ali ti izgledaš kao sponzoruša. Zna se, kada muškarac isreno voli, on voli Mimu, a kada želi sponzorušu koju će da pokazuje, pokazuje Ivu. Ti si mu služila samo za pokazivanje. Ti nisi bila prava Iva, ovo je prava Iva, ti tek treba da radiš na sebi - istakla je Mima.
Kako možeš to da kežeš, Mima? Ono što je prikazano u uspomenama, samo je mali deo. Nije sve tako izgledalo i te kako sam ja bila ja u vezi sa njime - objašnjavala je Iva.
Ti nećeš da priznaš, ali ti voliš Filipa, ti si sa njime prava ti, ti sa njim nisi bila ti - smatrala je Živkovićeva.
Ja priznajem da meni Filip pruža pažnju kakvu mi nijedan muškarac nije pružao do sada, ali ti ne znaš šta se dešavalo između Marinka i mene četiri godine - pričala je Grgurićeva.

Pored svega, Živkovićeva je posavetovala Ivu da joj ne treba muškarac kojeg će da vuče kroz život poput Filipa, ta da joj je najpametnije da nađe trećeg kada izađe iz rijalitija.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga