AKTUELNO

Ne prestaje!

Nakon emisije "Pitanja novinara" Ivana Šopić je počela da prepričava svom dečku Stefanu Kariću sve što se dogodilo u emisiji, kao da on nije bio prisutan, a bio je.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je pokušavala da nađe odgovor na pitanja zašto ih njegov otac ne podržava i zašto je povezuju sa raznim momcima.

Samo da izađem da vidim što mi siluju mozak ovde, kao da se k*rvam ovde. Za šta sam sve optužena ovde, da ću da se uvalim - pričala je ona.
Nisi optužena - rekao je Karić.
Jasno mi bilo da si klempav, grba, nosat, kao da si nakaza pa sam sa tobom zbog para, šta vam nije jasno šta mi se svidelo. Za najprimitivnije stvari me optužuju... Optužuju me kao da sam džiberka, kao da sam k*rva bila pa treba da se udam negde. Kao da nemam ništa, ceo dan me zna - tvrdila je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Možda imaju dokaze - rekao je Karić.
Za šta? Da volim likove sa lovom? Pa je l' si ti lik sa lovom, ne znam r*bu koja ne bi bila sa tobom... Da su moji bivši bili gadovi pa da misle da jurim lovu... Jedva čekam da se taj Mihajlo oglasi, samo jednu rečenicu. Da se izjasni i on i Gastoz i Bane što smo se kao ljubili u garderoberu... Mene samo tvoj tata buni, on očigledno ne misli da sam ja okej, verovatno zbog ove priče sa Janjušem. Možda važi napolju da te ja manipulišem... Pravimo dete, pa sve i da ga pravimo, ne pravim aždaju.... Da li se javio neki moj bivši koji je normalan, verovano neće da se petlja, neka idu u firmu, imam staž od 19. godine - pričala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga