AKTUELNO

Nije mogla da dođe sebi!

"Da li ćeš kontaktirati Marinka kada izađeš napolje, s obzirom na to da si rekla da i dalje gajiš emocije prema njemu?" - glasilo je pitanje predstavika sedme sile za Ivu Grgurić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam više puta rekla da ću pokušati da ostvarim kontakt sa ciljem jednog razgovora, naravno da mu se neću petljati u njegovu veridbu - rekla je Iva, a onda ju je sledeće pitanje oborilo s nogu.

"Kako bi reagovala kada bi saznala da se Marinko uskoro ženi, te da uskoro postaje otac?" - bilo je sledeće pitanje za Ivu, na koje je ona burno odreagovala.

Oprosti (Filipu). Drago mi je, naravno da mi je drago! Lepa je informacija, žao mi je samo što sam ja htela biti ta devojka koja je želela da mu podari to dete. Drago mi je što je srećan, on je zaslužio da bude srećan. Ja ću uvek imati emocije prema njemu, on je prema meni bio izuzetna osoba, koja me je poštovala u najgorim i najboljim trenucima - objasnila je Iva.

Novinare je zanimalo i to da li Filip Đukić može da zamisli vezu napolju sa Ivom, ali i kako reaguje na njene suze koje je prolila zbog bivšeg dečka.

Vidi se iz priloženog, zbog ovoga što ste sada videti, ja našu vezu ne smatram ozbiljno. Ako reši svoje probleme spolja, tada ćemo moći da pričamo ozbiljno. Ona ne pokazuje ništa od ovoga kada je nasamo sa mnom, ali kada se spomene Marinko, reaguje ovako. Ne znam šta da kažem - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video/prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga