AKTUELNO

Ne bira reči!

"Dokle ćete Edo i ti da se folirate, kada god kažete da se nećete pomiriti, isto veče završite u krevetu?" - glasilo je prvo pitanje novinara za Draganu Mitar.

Foto: TV Pink Printscreen

Jeste, svašta smo rekli i izgovorili, svesni smo svega. Dokle? Dok mogu, dok hoću, dok želim. Jednostavno, ne možemo da se odupremo tome, to je ovde nemoguće. Pokušavali smo mi ui napolju, dokle god postoji to nešto što nas drži, tako će biti - objašnjavala je Mitrova.

"Rekao si da je Dragana tvoja p*čka, a ti njena kobaja. Da li otac troje dece izgovara takve reči?" - glasilo je pitanje za Edisa Fetića.

Bolje da ćutim, sve što ja kažem se loše protumači. Ja ovde nisam otac troje dece, ja sam otac troje dece napolju. Ovde mi deca nistu, ako neko nije prepiznao šalu, šta ja da radim - rekao je Edo.

"Kako si mogao da otvoriš firmu tebe i tvoje žene na Draganino ime?" - glasilo je pitanje za Fetića.

Ja ne otvaram firmu, firme se otvara na APR-u. Ta firma je na ime Dragane Mitar, a sedište firme je u Novom Pazaru, ne znam šta je tu problem - govorio je Edis.
Ovo je moja treća firma, jednastavno, treba mi firma, ja tako sebi uplaćujem staž. Jednostavno, Edo i ja imamo istog knjigovođu - objasnila je Dragana.

Na samom kraju, Edis je istakao da je pomirenje Dragane i njega na pomolu i da se neće vraćati bišoj ženi.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video/prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga