AKTUELNO

Trese se crni sto!

Bivši supružnici Anabela Atijas i Gagi Đogani ušli su u novi sukob kada je Anabeli postavljeno novo pitanje u emisiji "Pitanja novinara".

Foto: TV Pink Printscreen

Kako objašnjavaš to što se tvoja porodica nikad nije oglašavala, a Gagijeva to stalno radi - bilo je pitanje za Anabelu.
To su ozbiljni ljudi, moj otac je bio direktor jednog ozbiljnog sektora, majka mi je u Švedskoj, loše je zdravstvarno, ne bih joj prijalo da se oglašava. Pretpostavljam da su umorni, i nije im stalo do takve vrste medijskog eksponiranja. Znaju ko su i šta su i ko sam ja, nemaju potrebe da me brane tako što je druge da ponižavaju i gaze po živima i po mrtvima, hvala im na tome - rekla je Anabela.
Moja porodica se oglašava, ja sam rekao da se ne oglašavaju, ali ja ih razumem. Anabela ih provlači i priča o njima, ja Anabelinu porodicu nisam spominjao u negativnom kontektru, nisam rekao nijednu lošu reč, imam poštovanje. Spominjao sam majku, a ostalu porodicu nisam čačkao i nema potrebe da se oglašavaju. A ona je moju dirala i zato se oglašavaju. Njena majka je dežurna na društvenim mrežama, sigurno se oglašava - rekao je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja njih ne bih pominjao da oni nisu mene, vrati prezime, vrati ovo, vrati ono... Ti tvrdiš da sam ja prva počela - navela je Atijasova.
Moju porodicu ne smeš da diraš, prva si dirala i dobila si povratnu. Šta treba da ćute, a da ih ti diraš, da lažeš - rekao je Gagi.
Zna se šta je Đogani izjavljivao za mene i za Lunu od našeg razvoda. Znaš koliko me briga što je Adam ljut na mene. Meni njegove sestre dolaze na vrata, šalju mi poruke, sve ću da dokažem. Nisam ih nikad dirala osim što sam se razvela od njihovog bolesnog brata - dodala je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga