AKTUELNO

Kratak odmor im je prijao.

Voditelji su nastavili da "rešetaju" zadrugare pitanjima, a sledeće pitanje bilo je upućeno Luni Đogani i Anabeli Atijas.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekle ste da dugo niste spavale zajedno, kako se osećate sada kada se bliži kraj i svako će otići svojim kućama - glasilo je pitanje.
Ja sam bila stvarno spokojna pored Lune, zadnji put smo spavale zajedno pred njen ulazak ovde, ja se osećam bojažljivo, plašim se da se ne udaljimo, plašim se izlaska. Takva sam kad mi se nešto prebacuje, znam da ću se povući, neću je toliko... Plašim se udaljavanja, ali to je i normalno, postoji strah ali videćemo - rekla je Anabela.
Ja se ne plašim ničega, znam da ćemo imati dobar odnos kad izađemo odavde. Znam da ćemo rešiti sve. Nikada neću dozvoliti da moja majka ne bude pored mene. Naravno da su se dešavale razne stvari koje bih promenila, ali nema čega da se plaši. Biće sve kako je bilo, ta naša povezanost ne može da se pokvari. Nas dve ništa ne može da ugrozi. Puno sam zahvalna produkciji i Drvetu, mnogo mi je bilo lepo na Rajskom ostvru. Mnogo sam volela da spavam sa mamom kad sam bila mala i hvala produkciji još jednom - navela je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je Luna bila ona stara Luna dok ste bile na Rajskom ostvru - glasilo je pitanje za Anabelu.
Imala sam osećaj da se vratila u onu moju staru Lunu, nije ona rijaliti igrač. Luna kad ustane za crnim stolom i kad je sa mnom nasamo sa mnom su dve osobe. Kao da hoće ovde da ispadne drugačija. Primetila sam malu nelagodu, obe smo se plašile o čemu ćemo da pričamo. Taj neki strah postoji da se ne udaljimo, da ne potežemo teme koje su dovele do nesporazuma, ali proćiće i to - rekla je Atijasova.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga