AKTUELNO

Priznaje svoju grešku, ali neće ništa da promeni.

U toku je emisija "Pitanja novinara", a tenzija oko Mine Vrbaški i Mensura Ajdarpašića nikako da se stiša.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto nisi izašla iz izolacije, pravite probleme jedno drugom, pravite problem i sami sebi i ostalim zadrugarima? To smo pitali i Mensura, zašto komunicira sa tobom, koji je vaš problem? Taj vaš problem se reflektuje na sve ostale, ni na čijoj strani niko nije, vaš odnos izgleda sado-mazo, volite da izbijate jedno drugo iz cipela... Kopkate, zadirkujete... Zašto nisi izašla iz izolacije? - glasilo je pitanje za Minu.
Danas sam otišla sa Erminom i sa Milicom, one su došle, ja sam se sunčala, malo sam pokušala da se isključim. On je naišao i krenuo ka kapiji, ja sam odmah skočila, on je bio nervozan, on je odmahivao rukom. Onda sam ga pitala je l' ljut, on je rekao da jeste. Počela sam da ga ispitujem šta je problem. Ja uvek odmah hoću da znam šta je rezlog. Ja ne bežim od toga, nisam cvećka, niti tražim opravdanje za moje ponašanje. Nemam opravdanje - pričala je Mina.
Bila si neko ko ostavlja, nisi marila, zašto sada imaš potrebu da na suze i sažaljenje hvataš Mensura, dečko je odlučio da nastavi dalje - bilo je sledeće pitanje za nju.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja na početku nisam bila previše zaljubljena, a kako je vreme prolazilo moje emocije su sve veće, stvarno ga volim mnogo. Ja sam dokazala da nisam nikad htela od njega da napravim agresivcem. To sam ja, ne mogu da prihvatim neke stvari, sama sa sobom se borim. Ne ostavljam ga na miru... U tim trenucima sam izgubljena, ne mogu da ga ostavim na miru, to možda zvuči bolesno, da sam psihopata, možda i jeste tako. Nije mi cilj da ga diskvalifikujem. On je izdržao sve... Šta treba da kažem, dobro iiii - vrištala je Mina.
Ja nisam njoj rekao da joj se neću obraćati ceo život. Ja sam danas ispao kriv, jer ona ne može da trpi da se ja šalim sa njom, ja volim da se zezam na provokativniji način. To nije strašno, žao mi je što hoće da napravi ozbiljnu situaciju od neozbiljne. Bio sam nervozniji jutros, video sam da je ona raspoložena, čim mene nema ona je super. Ona kad je sa mnom samo se žali, kuka, a čim mene nema ona se sredi, opere kosu, sunča se - pričao je Mensur.
Oni su super kad nisu zajedno, a kad su zajedno... Mi smo zarobljenici njihovog odnosa. Pogodio si me flašom kad ste ludovali. Kao da su dušmani najveći, a ne bivše ljubavi - rekao je Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona kao da hoće namerno da izazove njegovu reakciju, zato je on neraspoložen, a ne zato što je ljubomoran što se sredila - rekla je Jelena Pešić.
Ona je sa tobom nesrećna. Ali to je ta neka patološka zaljubljenost, ona nije normalna u ovoj situaciji. Ni ja ne mogu da se odvojim od Mateje. Mina se plaši da bude ostavljena, sad se plaši da će biti sama. Ona je previše samoživa u celoj situaciji, biće nesrećna, neće da se sređuje, da se doteruje. Možda ona to radi namerno, nije srećna jer nije po njenom - pričala je Tara Simov.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga