AKTUELNO

Haos na samom startu!

Predstavnici sedme sile postavili su prvo pitanje u emisiji "Pitanja novinara" Mensuru Ajdarpašiću, a ono je glasilo: "Ako si već otkačio Minu, zašto joj stalno prilaziš? Da li ti je ona sredstvo za dolaženje do finala?"

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, ja sebe nikada ne predstavljam kao žrtvu, ja nikada neću biti žrtva. Za mene ovde niko nije iskren, Mića je jedan obični komentator. Niko ovde mene ne voli, niti ja voli njih. Volim samo Minu, prema kojoj gajim emocije još na neki način. Sinoć su dokazali ovi ljudi ovde koliko me vole. Ja imam potrebu da komuniciram sa Minom, ona i ja znamo nešto, što niko ovde ne zna. Koliko joj je zla želeo, neka se isto toliko vrati mojoj porodici - govorio je Mensi.

"Zašto komunicira sa Minom, da li uz pomoć nje dolaziš do finala?" - glasilo je pitanje novinara.

Kakvo crno finale, ja sam se ovde izločio čitav, koga više briga kao finala. Udaram u vrata, naterali su me, bolje nego da udaram na ljude, koji me čitav dan pokušavaju da me isprovociraju, kako bi me izbacili. Svi znaju koliko sam ja tempramentan, ja se osećam kao da sam sam bez svih ovde - istakao je Ajdarpašić.
Ubiše ga, prebiše ga - dobacivao je Marko Miljković kroz smeh.
Ja ovde ništa ne glumim, to Mina dobro zna. Kada sam raskinuo sa Minom, postoji i dalje neka ljubav, nikada u životu nisam rekao da Minu uopšte ne volim. Da, stalo mi je da pazim na nju. Jeste, ona mi je podrška ovde, volim da je ona moja podrška, ali sam joj tražio da pokušamo da nađemo balans. Ja imam veća prava od Lepog Miće, jer sam je voleo ko Boga. Ne zanima me više ni finale, ne glasajte za mene - objašnjavao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video/prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga