AKTUELNO

Komplikovan odnos.

Dragana Mitar je rano jutros završila u krevetu sa Edisom Fetićem, a Drvo mudrosti ju je pozvalo u Rajski vrt, kako bi videlo šta se dešava između nekadašnjih partnera.

Foto: TV Pink Printscreen

Edo i ja teramo šalu. Rekla sam mu juče, juče su ga podigli, mislili smo da će da ispadne... Došao je na moj krevet... Evo, svi parovi su se razdvojili, mi nismo zajedno, a najduže se znao od svih. Nismo se pomirili, daleko od toga, nekako, sve se pomešalo, izmešalo... Njega znam najduže ovde, podelili smo i ružne i lepe stvari. Ne znam, čudno mi je, posle svih stvari koje smo prošli, nemoguće mi je da smo prešli preko nekih stvari. On kaže da je to bolest. On je rekao da mu je strašno što spava sam. Nije ni on meni nikoga pobio, ni ja njemu... Nekako to, bliži se kraj, svako će svojim putem. Rekao mi je: "Mislim da ću te čitav život željan ostati". Ja, eto, nikad ne ostajem prijatelj sa bivšim partnerima, ovde se malo te emocije mešaju, pogotovo što se bliži kraj. Ne znam - govorila je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno da mi fali i poljubac i zagrljaj... Ali, eto, vidim i ostale parove, samo su Bora i Milica zajedno. Juče je poremetilo to dizanje. Ako je suđeno nekad u životu... Ako ne, svako ima svoj put. Nije svejedno ni njemu, ni meni. Mislim da je bolje ovako. Ja sam neko ko ništa ne forsira, njemu se to i dopalo kod mene - dodala je između ostalog Mitrova.

Autor: M. P.

#Dragana Mitar