AKTUELNO

Svesna je cele situacije.

Zadrugari večeras pitaju jedni druge sve ono što ih zanima, a tiče se dešavanja i njihovih odnosa pred kamerama "Zadruge 3".

Luna Đogani postavila je pitanje Ivani Šopić : "Da li ćeš se i dalje boriti za Stefana ili ćeš ga ignorisati do kraja, pa posle "Zadruge" imati razgovor?"

Foto: TV Pink Printscreen

Luna, meni je drago što postavljaš pitanje meni ili Stefanu. Drago mi je što me razumeš. Imaš prava da mi kažeš svašta jer si prošla kroz slično. Ja nisam verovala u tvoju i Markovu ljubav, a sad verujem da ćete izaći zajedno. To cenim i poštujem. Ja sam Stefanu obećala da ga do kraja neću više vređati. Juče kad smo se posvađali otišla sam da spavam, nisam htela da nastavljam. To što neću da forsiram, to je zato što neću da ga opterećujem. Želim da on dobro razmisli. Ja jesam lagala, nisam bila ispravna. Želim da on izvaga da li naša ljubav više vredi. Ne treba niko mene da podrži. Mi smo spontano ušli u vezu, ja nisam htela da pokvarim naš odnos time što ću reći da sam bila zaljubljena u Janjuša. To što neću forsirati ne znači da se ne borim, nego ću se boriti na drugi način. Meni je krivo što se moj momak oseća kao magarac. Ja sam najveći magarac i majmun. Ja sam mislila da se te teme neće potegnuti, sve me je stiglo. Svako treba da plati svoje. Apsolutno sam kriva. Nikakav me blam nije što se ponižavam jer znam da me voli. Sada je samo vaga da li je naša ljubav jača od mojih laži - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.M.

#Zadruga