AKTUELNO

Imao je ovo da poruči zadrugarima.

Nakon što su zadrugari doneli konačni sud i između Mine Vrbaški i Mensura Ajdarpašića odlučili da prvi nominovani bude kršni Crnogorac, njih dvoje su dobili reč da se obrate zadrugarima.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam šta puno da pričam, očekivala sam da idem u duel. Drago mi je da sam čula neke komentare. Moje izvinjenje ne može ništa da promeni, ne samo njima, već svima, i porodici, najviše Mensuru. On je meni ovde najbitniji, uvek je bio tu uz mene, kakva god da sam, i dalje je pored mene. Radila sam na pogrešan način, ne razmišljajući do čega sve to može da dovede. Ne mogu da dočekam da dođem kući i budem sa njima, izgubila sam svoj kompas, ne znam ni ko sam, ni šta sam, umesto da iz godine u godinu budem zrelija i pametnija, ja iz godine u godinu idem u sve veći kanal - pričala je Mina u suzama.
A šta da kažem, ja uvek očekujem da kada sam potrčko, da sam ja izabran, to je nemoguće, to je neverovatno da ode neko drugi, takvo je stanje kakvo jeste. Što se tiče kukanja, to su jedini momenti kada sam ja plakao, inače ja ne plačem. Ovde ima ljudi koje ja nisam ni uvredio, ni opsovao. Ja sam ušao ovde, i već pobedio sve vas. Pobedio ja ili ne, potrošili se moji glasači ili ne. Omalovažavali ste me! Ja nisam rekao šta sam sve doživeo u životu... Iako ja nisam upućen u njenu prošlost, ona zna kakvo mišljenje imam o njoj. Ja sam pokušao da pronađem dogovor, gde neće dolaziti do katastrofalnih svađa u toku našeg boravka ovde. Ja sam dosta puta išao po njenom, iako bih ja napolju vrlo lako završio odnos sa tim nekim. Ja sam bio zaljubljen u to što sam upoznao. Što se tiče lažne nade, jako ću kratak biti, Mina zna na čemu je sa mnom - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga