AKTUELNO

Zamerio joj što ne misle isto.

Zadrugari kao i svakog petka večeras nominuju. Ove noći u izolaciju mogu poslati Minu Vrbaški ili Mensura Ajdarpašića.

Na red da saopšti koga nominuje stigao je i Mirko Gavrić.

Što se tiče njih dvoje, nisam imao loše odnose. U njemu sam prepoznao mladog momka željnog uspeha. Sve što imam da mu zamerim jeste to da mu je fitilj kratak, eksplozivan je, ume da plani. Postao je svestan sebe, počeo je da raste. Mina je jedna od najlepših žena koje sam sreo u životu. Savet za nju je da počne da voli i poštuje sebe. Mislim da si dovoljno pametna da život uzmeš u svoje ruke. Mislim da treba što pre da se vidiš sa porodicom i da se nahraniš ljubavlju. Šaljem Minu u izolaciju, Mensura čuvam - rekao je Gavrić.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći su bili Tara Simov i Mateja Matijević.

Mina je neko koga poznajem duži niz godina, s njom sam delila parče hleba, izlazile smo. Nisi dobar čovek, umeš da pomogneš sve dok se ne osetiš ugroženom. Umeš da budeš osvetoljubiva, da radiš loše stvari, ja sam to osetila na svojoj koži. Lepa si ko lutka, imaš talenta, ali džabe. Razlozi mojih i Mensurovih svađa, najpre je bio Vladimir Tomović, drugi razlog su njegovi konflikti sa Matejom. Žao mi je što misliš da imam loše mišljenje o tebi. Đedović zna da te gotivim, ja sad pričam hladnije glave. Skapiraj da Mateju volim ko Boga. Gotivim te, super si. Svako ima prava na te greške, kada si u tim godinama. Smatram da si se zavozao, poslednjih mesec dana si se promenio od ulaska. Istripovao si se. Bilo je situacija gde sam govorila neiskreno mišljenje o tebi. Imam lepo mišljenje o tebi, mislim da preteruješ i da si budaletina. Meni je imponovalo kad su me poredili s tobom. Minu šaljem u izolaciju - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Kajem se za svoje ponašanje od sinoć, regaovao sam neopravdano. Meni je neko mišljenje bilo drugačije prezentovano. Što se tiče mog odnosa sa njima, odnos ne postoji. Nemam nikakvu komunikaciju sa njima, tako će i ostati. Na radiju sam rekao da se kajem, jer nisam šmekerski odreagovao. Nervoza je na visokom nivou - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Tara Simov se osetila prozvanom, pa je upala Mateji u reč.

Ti si ti taj koji je ostao suzdržan, nemoj da iznosiš neke stvari zbog mene, ti si se iskompleksirao jer si kompleksaš. Prezentovala sam ti mišljenje da bih kupila mir sa tobom - rekla je Tara Mateji.
Nije trebalo tako da odreagujem, iako bi bilo logično da pošaljem Mensura, poslaću Minu - završio je Mateja svoje izlaganje.

Autor: S.M.

#Zadruga